Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Κάηκε ο Καρνάβαλος!

 

Συναγερμός στον Παναθηναϊκό μετά την ήττα της Κυριακής (6/3) με σκορ 2-0 από την Λάρισα. Λόγω των ημερών, οι παίκτες της ΑΕΛ ντύθηκαν "Βάρβαροι" προκαλώντας τρόμο στον Σισέ και τους συμπαίκτες του! Νέο φάκελο για FIFA και UEFA ετοιμάζουν στην ΠΑΕ ΠΑΟ.

Συναγερμός έχει σημάνει στο πράσινο στρατόπεδο μετά την νέα, άδικη βεβαίως, ήττα από την Λάρισα, που αφήνει τον Παναθηναϊκό στο αφόρητο κρύο του -13.

Η νομική υπηρεσία των πρασίνων έχει πάρει "φωτιά" και ετοιμάζεται να καταθέσει νέο υπόμνημα σε FIFA και UEFA μετά την κατάφωρη αδικία που υπέστη αυτή την φορά στο "ΑΕΛ FC Arena" και είχε ως αποτέλεσμα την ήττα με 2-0 από τους "βυσσινί". Ο νέος φάκελος που ετοιμάζουν στην πράσινη ΠΑΕ, κατηγορεί τους παίκτες της Λάρισας για εκφοβισμό των συναδέλφων τους με σκοπό να τους οδηγήσουν στην ήττα.

Τις βαρύτερες κατηγορίες συγκεντρώνουν οι Πανκράτ, Τσιμπάμπα και Κωστένογλου. Συγκεκριμένα ο Πανκράτ κατηγορείται για παραπλανητικές ντρίμπλες στους αμυντικούς του τριφυλλιού και για χρήση "ρουκέτας" εδάφους-εδάφους που δεν επέτρεψε στον Τζόρβα να αντιδράσει!

Πιο δύσκολα φαίνεται να είναι τα πράγματα για τον Τσιμπάμπα, ο οποίος αγριοκοίταξε τον Βύντρα, αναγκάζοντας τον να του δώσει την μπάλα τρομοκρατημένος. Ο επιθετικός της Λάρισας επιβάρυνε κι άλλο την θέση αφού μόλις έγινε κάτοχος της μπάλας, προχώρησε απειλητικά προς την εστία του Παναθηναϊκού και την έστειλε αργά και βασανιστικά να αναπαυθεί στα δίχτυα του τερματοφύλακα των πρασίνων.

Με βαριά τιμωρία κινδυνεύει και ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος υποδεικνύεται ως ο ιθύνων νους πίσω από το σχέδιο εξόντωσης του τριφυλλιού. Πρόκειται για "έγκλημα" εκ προμελέτης και ο προπονητής της ΑΕΛ δύσκολα θα γλιτώσει την αφαίρεση του διπλώματος του! Η δε Λάρισα κινδυνεύει με υποβιβασμό στην Γ' τοπική κατηγορία Θεσσαλίας, ενώ οι Τσιμπάμπα και Πανκράτ με απέλαση από την χώρα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...