Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Γολγοθάς για τους οδηγούς στη Μαλακάσα - Εγκλωβισμένοι εκατοντάδες οδηγοί - Προβλήματα από τη χιονόπτωση στα βόρεια προάστια

- Χιονίζει στα βόρεια προάστια της Αττικής με προβλήματα ακόμα και στην Κηφισίας
- Απαγορευτικό απόπλου από όλα τα λιμάνια για τα νησιά της χώρας
 
Εντολή να διακοπεί η κυκλοφορία όλων των αυτοκινήτων στο εθνικό δίκτυο, που κινούνται από Λαμία προς Αθήνα δόθηκε μετά τις 8 μμ. Ιδιαίτερα ακραίες καιρικές συνθήκες, που επικρατούν σε όλο το εθνικό δίκτυο, κατά μήκος του νομού της Φθιώτιδας έχουν εγκλωβίσει αρκετά οχήματα σε διάφορα σημεία, ενώ στα υπόλοιπα, οι ταχύτητες με τις οποίες κινούνται δεν ξεπερνούν τα 15 και 20 χιλιόμετρα.
Συγχρόνως, εγκλωβίστηκαν ανάμεσα σε ακινητοποιημένα ΙΧ, σε διάφορα σημεία, εκχιονιστικά μηχανήματα, με συνέπεια να μην μπορούν να καθαρίσουν τους δρόμους από τα χιόνια. 
 Ήδη άρχισαν και τα πρώτα προβλήματα στο λεκανοπέδιο της Αττικής όπου η χιονόπτωση είναι ισχυρή και ήδη έκλεισε ο δρόμος από την Πεντέλη προς Νέα Μάκρη. Προβλήματα με τις αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται και στο δρόμο προς Πάρνηθα από το τελεφερίκ και πάνω, ενώ και στον Άγιο Στέφανο είναι απαραίτητες οι αλυσίδες. Στα βόρεια προάστια η χιονόπτωση είναι έντονη, καθώς προβλήματα εντοπίζονται ήδη στην Κηφισιά, στην Εκάλη, το Μαρούσι, το Γέρακα, την Πεντέλη, Θρακομακεδόνες, Μενίδι και σε όλα τα βόρεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...