Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Τα ξεχασμένα τραγούδια των Rolling Stones

http://www.topnews.in/usa/files/The%20Rolling%20Stones.jpg 

Οι Rolling Stones, αν και για δεκαετίες έχουν αντισταθεί να κυκλοφορήσουν αρχειακό υλικό, πρόκειται να σύντομα να επανακυκλοφορήσουν το γνωστό δίσκο του 1972 "Exile on Main Street," στον οποίο θα συμπεριλάβουν 10 ανέκδοτα τραγούδια εκείνης της χρονιάς, σύμφωνα με δηλώσεις των εκπροσώπων τους την Πέμπτη.

Η αρχική έκδοση του διπλού δίσκου που θεωρείται από πολλούς μουσικοκριτικούς ως μια από τις κορυφαίες δουλειές τους, περιλαμβάνει αξιοσημείωτα κομμάτια, όπως τα "Tumbling Dice" και "Happy". 

Η επανέκδοση, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 18 Μαΐου και στον υπόλοιπο κόσμο μία ημέρα νωρίτερα μέσω της Universal Music Group της Vivendi, συμπληρώνεται από νέα κομμάτια με τίτλους όπως το "Plundered My Soul", "Dancing in the Light", "Following the River", (με νέους στοίχους), και "Pass The Wine" αλλά και νέες εκτελέσεις των "Soul Survivor" και "Loving Cup".

news247.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

posi koka exoun kanei autoi sti zoi tous?

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...