Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

"Ράμπο" και Νένα πάνε για κουφέτα

 

Μετά την πρόβα έρχεται και ο κανονικός γάμος τους! Η Νένα Χρονοπούλου και ο Τάσος Μητρόπουλος, που πριν από λίγους μήνες τους είδαμε να... οραματίζονται το γάμο τους σε προχωρημένη φωτογράφηση, πολύ σύντομα θα ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας και θα δώσουν «όρκο ζωής» ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Πολύ σύντομα θα γίνει γνωστή η ημερομηνία του γάμου τους» μας λέει άνθρωπος που γνωρίζει καλά το ζευγάρι.

Η Νένα και ο Τάσος ζουν εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο το δικό τους παραμύθι. Η μοίρα τούς έφερε κοντά ένα βράδυ σε μια κοινή παρέα κι από εκείνη τη στιγμή έγιναν αχώριστοι. Οι καλοί τους φίλοι μιλάνε για «δύο ανθρώπους που τους ένωσε η μοναξιά αλλά και ο πόνος από το χαμό των αγαπημένων τους». Εκείνος είχε χάσει την επί σειρά πολλών ετών σύντροφό του Ελενα Ναθαναήλ από την επάρατο νόσο κι εκείνη ήταν απαρηγόρητη από τη δολοφονία του συζύγου της Γεράσιμου Μαυράκη πριν από ενάμιση χρόνο στην οδό Πειραιώς, από τον οποίο έχει αποκτήσει έναν χαριτωμένο γιο, τον Χρήστο.

espressonews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...