Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Συμπαίκτης στην ΠΑΕ ο Λαυρεντιάδης

Συμπαίκτης στην ΠΑΕ ο Λαυρεντιάδης 

Ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης συζητάει με τον Σωκράτη Κόκκαλη για να αποκτήσει τη μισή ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως έχει κάνει και με το "Γ. Καραϊσκάκης". Το έδαφος είναι γόνιμο από τις δυο πλευρές για περαιτέρω συνεργασία. 

Μια από τις πλέον συνήθεις εκφράσεις του λαού μας είναι ότι "τρώγοντας ανοίγει η όρεξη" και φυσικά όταν μιλάμε για το μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας και τα εκατομμύρια που διακυβεύονται για την αφεντιά του, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο ελκυστικά.

Ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης απέκτησε το 10% των μετοχών του Ολυμπιακού πριν μερικούς μήνες, συμμετέχοντας με 10 εκ. ευρώ στην αύξηση του Μ.Κ της ΠΑΕ, όμως έχει μπει και στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης", το οποίο έχει 50-50 με τον Σωκράτη Κόκκαλη. Στην τελευταία αύξηση του Μ.Κ, καλύφθηκαν τα 16 από τα 26 εκατομμύρια, καθώς πέρα από τον Κύπριο επιχειρηματία έβαλε άλλα 4 εκ. ο ίδιος ο Κόκκαλης και άλλα δυο ο Γιώργος Σαλονίκης.

Υπάρχει, λοιπόν, η σκέψη να καλυφθεί από το Λαυρεντιάδη και το υπόλοιπο ποσό, αγοράζοντας ένα 10% ακόμη από την ΠΑΕ, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα "ΦΩΣ". Όμως, αυτό που συζητείται από τις δυο πλευρές, είναι να ακολουθήσουν το μοντέλο του μπάσκετ και να πάνε σε συνιδιοκτησία οι Κόκκαλης και Λαυρεντιάδης, όπως συνέβη και στο μπάσκετ με τους Αγγελόπουλους και υπήρξε ομαλή διάδοχη κατάσταση.
Σίγουρα, οι διεργασίες είναι μεγάλες και ο Κύπριος θέλει να ρίξει λίγο το ποσό των 45 εκ. ευρώ που πρέπει να καταβάλει για να γίνει... συμπαίκτης του νυν ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ, ο οποίος πάντως θα συνεχίσει να έχει το κουμάντο, αλλά θα υπάρχει μαζί του και ένας ακόμη δυνατός επιχειρηματίας. Άλλωστε, οι δυο τους διατηρούν άριστες σχέσεις, επομένως μπορούν να βρουν δίοδο συνεργασίας και να προκύψει η συμφωνία.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού θέλει να αφήσει την ΠΑΕ σε καλά χέρια, όταν με το καλό αποφασίσει να αποσυρθεί, όπως έκανε και με το μπάσκετ, το οποίο προχωράει με υγεία και γερά θεμέλια από δυο ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα. Κάτι ανάλογο επιθυμεί να κάνει και με το ποδόσφαιρο, αν και εκεί τα ποσά είναι ακόμα μεγαλύτερα, επομένως και τα συμφέροντα.

redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...