Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Στα άδυτα της... γυναικείας τσάντας!

Το τι ακριβώς περιλαμβάνει μια γυναικεία τσάντα αποτελεί απορία πολλών ανδρών και σε αυτήν την ερώτηση έρχεται να δώσει απαντήσεις βρετανική έρευνα. Κραγιόν, προφυλακτικά αλλά και... ανοιχτήρι μπουκαλιών είναι μερικά από τα αντικείμενα που θα βρει κάποιος στην τσάντα της φίλης του!
Σύμφωνα με έρευνα Βρετανών επιστημόνων σε δείγμα 5.000 ανθρώπων μια γυναικεία τσάντα ζυγίζει 10,5 κιλά, όσο δηλαδή ένα μωρό 15 μηνών!
Μέσα σε αυτήν, όπως αναφέρεται στη μελέτη, μπορεί να βρει κανείς κλειδιά, κινητό τηλέφωνο, χαρτομάντιλα, τσίχλες, Mp3 player, λιπ γκλος, κραγιόν, παυσίπονα, μικρούς καθρέφτες αλλά και αποσμητικό.
Ορισμένες από τις γυναίκες που έλαβαν μέρος στην έρευνα απάντησαν πως εκτός από τα παραπάνω στην τσάντα τους μεταφέρουν προφυλακτικά, οδοντόβουρτσα, σύνεργα ραπτικής αλλά και... ανοιχτήρι μπουκαλιών!
Όσον αφορά του άνδρες, ένας στους είκοσι (6%) έχει ένα καθαρό εσώρουχο μαζί του όπως και το 12% των γυναικών! Επιπλέον, τσάντα μεταφοράς σκύλων έχει το 5% των ανδρών σε αντίθεση με το μόλις 1% των γυναικών.



cosmo.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

re xartakia kai tzivanes!!!!!

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...