Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Παρουσιάστρια και στον “Αγρότη 2” η Χρηστίδου ανακοίνωσε ο Alpha

http://media2.feed.gr/filesystem/images/20080430/engine/assets_LARGE_t_1401_957762_type11593.jpg
Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγη ώρα ο Alpha σχετικά με την παρουσίαση του “Αγρότης μόνος ψάχνει 2”, την οποία θα αναλάβει τελικά για δεύτερη φορά η Σίσσυ Χρηστίδου.
 
Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά: “'Η Σίσσυ Χρηστίδου θα είναι η παρουσιάστρια και του δεύτερου κύκλου του επιτυχημένου real life προγράμματος του Alpha «Αγρότης μόνος ψάχνει…». Έχοντας βάλει την προσωπική της σφραγίδα στο επιτυχημένο real life πρόγραμμα, η Σίσσυ Χρηστίδου θα υποδεχτεί τους νέους αγρότες που θα αναζητήσουν τον αληθινό έρωτα και… ετοιμάζει τις βαλίτσες της για να μας ταξιδέψει στα πιο υπέροχα μέρη της Ελλάδας.
Η παρουσιάστρια που κέρδισε την αγάπη των τηλεθεατών και κατάφερε να «ξεκλειδώσει» τις καρδιές των αγροτών με την αμεσότητα και τη ζεστή προσωπικότητά της, θα γίνει ξανά ο συνδετικός κρίκος αληθινών ιστοριών αγάπης. Ο «Αγρότης Μόνος Ψάχνει», με παρουσιάστρια τη Σίσσυ Χρηστίδου, θα μας καθηλώσει και πάλι με νέες συγκινήσεις και νέους έρωτες”.




πηγη:
http://www.gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...