Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Αφησε το μόντελινγκ και έγινε βαρώνη της κόκας

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/02/24/article-1253347-0871001D000005DC-749_233x265.jpgΕγκέφαλος μιας από τις μεγαλύτερες συμμορίες ναρκωτικών στον κόσμο φαίνεται πως είναι η Angie Sanselmente Valencia, πρώην μοντέλο εσωρούχων

Εγκέφαλος μιας από τις μεγαλύτερες συμμορίες ναρκωτικών στον κόσμο φαίνεται πως είναι η Angie Sanselmente Valencia, πρώην μοντέλο εσωρούχων

Ήδη έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης εις βάρος της 30χρονης Κολομβιανής, που λέγεται ότι «στρατολογούσε» όμορφες γυναίκες και τις χρησιμοποιούσε για τη διακίνηση ναρκωτικών σε Ευρώπη και Βόρεια Αμερική.

Οι γυναίκες αυτές είναι επίσης μοντέλα, που μάλιστα έχουν λάβει μέρος σε διεθνείς διαγωνισμούς ομορφιάς.

Η Valencia εικάζεται ότι κρύβεται κάπου μεταξύ Μεξικού και Αργεντινής. Η εμπλοκή της στο κύκλωμα έγινε γνωστή πέρυσι τον Δεκέμβριο, μετά τη σύλληψη μιας 21χρονης στο αεροδρόμιο του Μπουένος Άιρες  με 55 κιλά κοκαΐνης στην κατοχή της.

Οι αστυνομικές αρχές πιστεύουν ότι η Κολομβιανή καλλονή άφησε το μόντελινγκ  και μεταναστεύοντας από την Κολομβία στην Αργεντινή δημιούργησε την νάρκο-αυτοκρατορία της.

Σύμφωνα με τη Βρετανική  The Sun το  μοντέλο εντοπίστηκε από τις αρχές  όταν προσπάθησε να μεταφέρει  κοκαΐνη από την Κολομβία στο τουριστικό θέρετρο του Μεξικό, Κανκούν. Φημολογείται ότι η σπείρα μετέφερε σε σακουλές κοκαΐνη κάθε 24 ώρες.

Το μοντέλο είχε  στεφθεί  στην Κολομβία "Βασίλισσα του καφέ" το 2000 και λέγεται ότι διατηρούσε σχέση με   ένα μεξικάνικο βαρόνο ναρκωτικών που το  παρατσούκλι του ήταν  "Το τέρας".




news247.gr

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...