Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Ημέρα Εθνικού Πένθους στο Λίβανο

Ημέρα εθνικού πένθους κήρυξε τη σημερινή ο πρωθυπουργός του Λιβάνου μετά την αεροπορική τραγωδία που σημειώθηκε τα ξημερώματα με Μπόινγκ των Αιθιοπικών Αερογραμμών, ανοικτά των ακτών του Λιβάνου.


Εκπρόσωπος του λιβανικού υπουργείου Άμυνας δήλωσε ότι μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί δέκα πτώματα στον τόπο της συντριβής, ενώ ο διευθύνων σύμβουλος της Ethiopian Airlines δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για την ανεύρεση επιζώντων της.

Όταν ερωτήθηκε εάν υπάρχει πιθανότητα τρομοκρατικής ενέργειας, ο ίδιος απάντησε ότι δεν έχει πληροφορίες που να οδηγούν "προς αυτήν την κατεύθυνση".

Στην Αντίς Αμπέμπα, η αεροπορική εταιρεία Ethiopian Airlines ανακοίνωσε ότι απέστειλε ομάδα ερευνητών στον Λίβανο για τον προσδιορισμό των αιτιών της συντριβής του αεροσκάφους της.

Ο στρατός και το πολεμικό ναυτικό του Λιβάνου, καθώς και η στρατιωτική δύναμη του ΟΗΕ στον Λίβανο συμμετέχουν στις έρευνες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...