Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Ζέτα Μακρυπούλια: « Ο Αντώνης δε μου φέρθηκε αντρίκια»

Μπορείς να ψάχνεις χρόνια να βρεις τις λεπτομέρειες μιας ιστορίας, τις αιτίες της και τις πιο κρυφές της εκφάνσεις… και να έρθει μια στιγμή που μια μικρή πρόταση μερικών λέξεων θα ρίξει τόσο φως όσο δεν φανταζόσουν ποτέ. Επί χρόνια αναρωτιόμασταν γιατί ο Αντώνης Ρέμος και η Ζέτα Μακρυπούλια κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους και δεν λένε με θάρρος ότι είναι μαζί. Δεν ήταν μάλιστα λίγες οι φορές που ο Τύπος άφησε να εννοηθεί ότι ευθύνη για αυτό έχει η Ζέτα η οποία είναι σφίγγα και δεν της βγάζει από το στόμα τίποτα περισσότερο από αυτό που η ίδια έχει αποφασίσει να πει.
Έλα όμως που τελικά -φαίνεται- ότι δεν ήταν έτσι.


Κι έφτανε για να το καταλά­βουμε αυτό μια μικρή δήλωση της Ζέτας Μακρυπουλια σε κυπριακό περιοδικό από το οποίο κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση του Μιχάλη Χατζηγιάννη να βγει και ευθαρσώς να ανακοινώσει την σχέση του μαζί της.
«Το βρίσκω πολύ υπεύθυνο και ανδρικό. Πρέπει να το κάνει ο άνδρας και μου αρέσει που ο Μιχάλης ανέλαβε αυτή την ευθύνη.» σχολίασε η 32χρονη ηθοποιός και όλοι καταλάβαμε τι τράβηξε από τον Αντώνη Ρέμο ο οποίος επί τόσο χρόνια αρνιόταν πεισματικά να αποκαλύψει επίσημα τη σχέση αφήνοντας τη να σέρνεται σαν κουτσομπολιό στις σελίδες των περιοδικών και στα βίντεο των μεσημεριανών στη τηλεόραση. Και φαίνεται τελικά ότι αυτό ήταν και η αιτία που οδήγησε στην οριστική ρήξη και διακοπή της σχέσης αφού η Ζέτα είναι εμφανές πλέον ότι ζητούσε δίπλα της έναν άντρα που θα έχει το σθένος να βγει και να πει: «Ναι είμαι μαζί της». Και φυσικά αυτό να οδηγήσει σε γάμο κάτι το οποίο φαίνεται ότι δεν ήθελε ο Αντώνης Ρέμος. Όλες οι δηλώσεις της Ζέτας για τον νέο της έρωτα τον Μιχάλη Χατζηγιάννη έχουν και μια σύγκριση με το παρελθόν της. «Με τον Μιχάλη ένιωσα μια ασφάλεια είναι η αλήθεια. Όντως φοβόμουνα μια μακροχρόνια σχέση. Όλα αυτά όμως καταρρίπτονται όταν βρεθεί ο κατάλ­ληλος άνθρωπος. Αυτό αισθάνθηκα με τον Μιχάλη και είναι πολύ σημαντικό ο άνδρας που είναι δίπλα σου να σε κάνει να το νιώσεις αυτό» είπε η Ζέτα και πάλι όλοι καταλάβαμε τι ήθελε να πει.

Πηγή: Περιοδικό Χάι

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

afou ton pernei apo ton puro,pws na fer8ei antrikia,h xontropoustara...

Ανώνυμος είπε...

H ZOUMPOYLIA PWS SOU FERTHIKE MWRH??????

Ανώνυμος είπε...

I PSALIDOPODA KAI O PISOGLENTIS!

OPWS LEME I NERAIDA KAI TO PALIKARI

Ανώνυμος είπε...

o kosmakis pinaei kai aftoi ston kosmo tous....na nai kala kai sta arxidia mas louloudia....!!!

Ανώνυμος είπε...

mas ta exoun kanei tsourekia me autin tin kontopoulia..pws tin lene den kserw..

Ανώνυμος είπε...

kontopulia eisai kourada!

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...