Τρίτη, 1 Μαρτίου 2011

O καιρός την Καθαρά Δευτέρα

Βροχερός θα είναι ο καιρός την Παρασκευή πριν την Καθαρά Δευτέρα, το Σάββατο όμως θα βελτιωθεί και την Κυριακή αναμένεται να είναι ηλιόλουστος, για καλή τύχη όσων προγραμματίζουν ταξιδάκι.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή (4/3) θα έχουμε συννεφιά και λίγες βροχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα και στα ορεινά αναμένεται να πέσει χιόνι.

Το Σάββατο (5/3) ο καιρός θα είναι καλύτερος. Θα υπάρχουν διαστήματα ηλιοφάνειας που θα διακόπτονται από συννεφιά. Η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο, χωρίς να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή (6/2) ο καιρός θα βελτιωθεί σημαντικά και θα έχουμε ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και περαιτέρω αύξηση της θερμοκρασίας, που θα φτάσει, σε ορισμένες περιοχές, τους 16 βαθμούς Κελσίου.

Την Καθαρά Δευτέρα (7/2) όμως ο καιρός θα χαλάσει, καθώς προβλέπεται συννεφιά, ενίσχυση των ανέμων και ασθενείς βροχές, ιδίως από το μεσημέρι και μετά και μέχρι το βράδυ. Η θερμοκρασία θα πέσει και θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα. Από το βράδυ πάντως ο καιρός αναμένεται να βελτιωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: