Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Οι ξανθιές είναι πιο διασκεδαστικές αλλά οι κοκκινομάλλες κάνουν περισσότερο σεξ

 

 Μπορεί οι ξανθιές να είναι πιο διασκεδαστικές αλλά οι κοκκινομάλλες κάνουν περισσότερο σεξ, σύμφωνα με μια νέα έρευνα που έγινε στη Γερμανία.


Ο ερευνητής Δρ Werner Habermehl εξέτασε τη σεξουαλική ζωή εκατοντάδων Γερμανίδων και τη συνέκρινε με το χρώμα των μαλλιών τους.

«Η σεξουαλική ζωή των γυναικών με κόκκινα μαλλιά ήταν σαφώς πιο πλούσια από των γυναικών με οποιοδήποτε άλλο χρώμα μαλλιών, με περισσότερους συντρόφους και πιο συχνές σεξουαλικές επαφές», δήλωσε. «Η έρευνα δείχνει ότι η ‘’πύρινη κοκκινομάλλα’’ μάλλον αποδεικνύεται άξια της φήμης της.»

Πρόσθεσε ότι οι γυναίκες που επιλέγουν να βάψουν κόκκινα τα μαλλιά τους στέλνουν ένα σήμα ότι ψάχνουν σύντροφο, και πρόσθεσε: «Ακόμα και οι γυναίκες με σταθερή σχέση αφήνουν τους συντρόφους τους να καταλάβουν ότι είναι δυσαρεστημένες, εφόσον βάψουν κόκκινα τα μαλλιά τους, υποδηλώνοντας ίσως ότι ψάχνουν για κάτι καλύτερο.»

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

k oi 3an8ies pou ta exoun vapsei kokkina?
einai gamates...

Ανώνυμος είπε...

Ο ερευνητής Δρ Werner Habermehl εξέτασε τη σεξουαλική ζωή εκατοντάδων Γερμανίδων..

Pisteuw to thema mas teleiwnei ekei!

timi k doksa ston droctor!

AKSIOS!

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...