Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Τιμωρήθηκε για ένα αστείο

 

Ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής ομάδας Μπορν της Γαλλίας κατέθεσε πρόταση για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι (!) και τιμωρήθηκε!
 
Ένα αστείο μεταξύ του προέδρου της γαλλικής ομάδας, Μπορν Σεντρίκ Ενιόρλας και των φίλων του ήταν αρκετό για να του στερήσει το δικαίωμα να είναι ο πρόεδρος της ομάδας για τους επόμενους έξι μήνες.
Συγκεκριμένα ο… θρασύτατος πρόεδρος της ομάδας έστειλε στην γαλλική ομοσπονδία την πρόταση για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι και εκείνη με την σειρά της θα την έστελνε στην Μπαρτσελόνα. Αντί να γίνει αυτό βέβαια, πέταξε στο… καλάθι των αχρήστων την συγκεκριμένη πρόταση και τιμώρησε τον πρόεδρο της ομάδας με έξι μήνες αποχής από τα καθήκοντά του.
«Για να γίνει μία τέτοια πρόταση έπρεπε αρχικά να δημιουργήσουμε επίσημη ιστοσελίδα στον σύλλογο. Κάτι που έκανα. Από εκεί και πέρα δημιούργησα την πρόταση και την έστειλα στην γαλλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου. Ωστόσο εκείνη δεν δέχτηκε να την στείλει στην Ισπανία και με τιμώρησε με έξι μήνες αποκλεισμού από το ποδόσφαιρο. Πιθανόν θα περάσω τους επόμενους μήνες στο μπαρ της γειτονιάς», είπε ο κατά τα άλλα αισιόδοξος πρόεδρος της ερασιτεχνικής Μπορν.

onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...