Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Μάρτης... γδάρτης για Νάνι!

 

 Χωρίς τον Νάνι για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες θα πορευτεί η Μ.Γιουνάιτεντ, μετά την τρομερή σκαριά που δέχτηκε στο αριστερό γόνατο από τον Κάραγκερ, στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ. Το μήνυμα του Πορτογάλου στο Twitter και η σοκαριστική photo από το λαβωμένο του πόδι!

Ο αγώνας στο "Άνφιλντ" το απόγευμα της Κυριακής αποδείχτηκε καταστροφικός για την πρωτοπόρο της Πρέμιερ Λιγκ, αφού πέρα από την βαριά ήττα με 3-1 (τρίτη σερί χρονιά που χάνει σε εκτός έδρας ματς κόντρα στη Λίβερπουλ) θα χάσει για το μήνα Μάρτιο και έναν από τους καλύτερους παίκτες της φέτος, τον Νάνι.

Ο 24χρονος ακραιός επιθετικός είδε τον Τζέιμι Κάραγκερ να του κάνει ένα δολοφονικό τάκλιν στο αριστερό πόδι στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα και να αποχωρεί δακρυσμένος πάνω σε φορείο, με το ιατρικό επιτελειό της Γιουνάιτεντ να κάνει λόγο για απουσία του από την αγωνιστική δράση τουλάχιστον μέχρι το τέλος Μαρτίου.

Αυτό σημαίνει πως ο Πορτογάλος θα απουσιάσει από τα τρία επόμενα κρίσιμα ματς των "κόκκινων διαβόλων", κόντρα σε Άρσεναλ (προημιτελικός FA Cup), Μαρσέιγ (ρεβάνς για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ) και Μπόλτον (Πρωτάθλημα), ενώ μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων υπάρχει η ελπίδα πως θα επιστρέψει για τον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ στις 2 Απριλίου.

Όπως πάντως επισημαίνουν τα αγγλικά ΜΜΕ, η εκτίμηση αυτή δεν είναι 100% σίγουρη, αφού η μελανιά είναι τόσο άσχημη που αδυνατούν οι γιατροί να αξιολογήσουν πλήρως τη σοβαρότητα του τραύματος, με τον χρόνο αποθεραπείας να εξαρτάται από το πόσο βαθύ είναι αυτό.

Η απολογία του Κάραγκερ και το μήνυμα του Νάνι

Από την πλευρά του, ο υπαίτιος του τραυματισμού του Νάνι, Τζέιμι Κάραγκερ (τη γλίτωσε με κίτρινη κάρτα), ζήτησε δημόσια συγγνώμη για το άσχημο τάκλιν του, ενώ επισκέφτηκε και τα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ για να του μιλήσει κατ'ιδίαν, χωρίς πάντως να μπορέσει να πάρει "συγχωροχάρτι" από τον Πορτογάλο.

Όπως αποκαλύπτει μάλιστα η "Sun", ο Νάνι αγνόησε τον Κάραγκερ ο οποίος ήθελε να μιλήσουν μετά το ματς, ενώ δεν έκρυψε σε δικούς του ανθρώπους τη δυσφορία του για το γεγονός ότι ουδείς από τον σύλλογο έσπευσε να καταδικάσει δημόσια αυτό το τάκλιν, μετά τη λήξη του ντέρμπι.

"Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας μετά τον τραυματισμό. Ελπίζω να επιστρέψω σύντομα", ήταν το μήνυμά του στο Twitter, με την φωτογραφία από το αριστερό πόδι του λίγο μετά το χτύπημα του Κάραγκερ, να προκαλεί πάντως σοκ.


Η εικόνα από το σπασμένο κόκκαλο στο πόδι του Πορτογάλου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...