Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Ο 50cent σε άλλη όψη

Μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του έκανε ο τραγουδιστής με το ψευδώνυμο 50cent λόγω της συμμετοχήτου σε ταινία που θα προβληθεί στους κινηματογράφους με τίτλο «Things Fall Apart».

Η καριέρα του εκτοξεύτηκε το 2003 με την κυκλοφορία του άλμπουμ του «Get Rich Or Die Tryin» που έκανε εκατομμύρια πωλήσεις ανά τον κόσμο και ακούγετε μέχρι σήμερα στα ραδιόφωνα μας.

Με τη συμμετοχή του στην ταινία «Things Fall Apart» ο 35χρονος ράπερ 50 Cent, κατά κόσμον Curtis Jackson, απέδειξε πόσο αφοσιωμένος είναι στην καριέρα του και πόσο θέλει την επιτυχία.

Υποδύεται έναν αθλητή στο αμερικάνικο football, ο οποίος πάσχει από καρκίνο σε πολύ προχωρημένο στάδιο. Για το λόγο αυτό αναγκάστηκε να χάσει πάρα πολλά κιλά ακολουθώντας μια πολύ αυστηρή δίαιτα, ενώ περνούσε κάθε ημέρα τρεις ώρες στο γυμναστήριο για να φτάσει στο… επιθυμητό επίπεδο απώλειας βάρους και μυικής μάζας!
Εμείς το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε είναι πως αν έχεις θέληση για κάτι μπορεί να γίνει πραγματικότητα άμεσα, οτιδήποτε και αν είναι αυτό..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...