Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Hot αποκάλυψη! Διαγωνιζόμενη στο Greek Idol... πρώην στριπτιζέζ!

 

Μπορεί στο talent show να έδειξε τη φωνή της, στα παρελθόν όμως φαίνεται πως έδεινε περισσότερη έμφαση στις χορευτικές της ικανότητες γύρω από το στύλο αφού ήταν χορεύτρια σε διάφορα strip-clubs της Αθήνας και μάλιστα είχε συμμετάσχει και ως μοντέλο στην έκθεση «Athens erotica».  

Ο λόγος για την Nelly Ivan ή αλλιώς Βανέσσα από τη Γερμανία η οποία σύμφωνα με πληροφορίες δούλευε (ή δουλεύει ακόμη) σε γνωστό strip club! Η ίδια στο προσωπικό της video για το Greek Idol δήλωσε ότι ασχολείται με το modeling και τον χορό, χωρίς περαιτέρω διευκρινήσεις, ενώ τόνισε την προϋπηρεσία της στο τραγούδι αποκαλύπτοντας ότι τραγουδούσε μαζί με την Τζούλια Αλεξανδράτου στο Julia’s show.
Η sexy Βανέσσα εισέπραξε γενικώς καλές κριτικές από την επιτροπή, αφού μόνο ο Καπετανίδης της έδειξε την πόρτα εξόδου του talent show ενώ Κοκκίνου και Κωστόπουλος της έδωσαν (με την προϋπόθεση να αλλάξει κάποια πράγματα πάνω της) το πράσινο φως για το επόμενο στάδιο των οντισιόν.


 
  
 
  
  
  
  
 
 

Πηγή: paparazzigr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...