Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

H Google προσφέρει 20.000 δολάρια σε όποιον hacker κατορθώσει να παραβιάσει τον Chrome

GoogleChrome 11 H Google προσφέρει 20.000 δολάρια σε όποιον hacker κατορθώσει να παραβιάσει τον Chrome Ο ετήσιος διαγωνισμός της Google που γίνεται τον Μάρτιο δίνει την ευκαιρία σε hackers να παραβιάσουν συστήματα και να πληρωθούν για αυτό. Το ίδιο κάνουν και άλλες εταιρείες όπως η Apple και η Mozilla με τον Firefox, προσφέροντας χρηματικά ποσά σε όσους καταφέρουν να παραβιάσουν τα προϊόντα τους.
Στο παρελθόν το χρηματικό ποσό ήταν 15.000 δολάρια, αλλά φέτος η Google το αύξησε σε 20.000 προσφέροντας επιπλέον και ένα CR-48 laptop, σε όποιον καταφέρει να εκμεταλλευτεί με επιτυχία δύο ευπάθειες στον κώδικα του Chrome.
Βέβαια το πιθανότερο είναι όλα αυτά να γίνονται για λόγους προβολής και να χάνουν την πραγματική ουσία, όμως είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για ανθρώπους που ασχολούνται με την ασφάλεια πληροφοριακών συστημάτων, να εργαστούν στη Google και να κερδίσουν και το χρηματικό ποσό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...