Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Τορπίλη ΕΠΟ

Τα κωμικοτραγικά γεγονότα δεν έχουν τέλος στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Κέβιν Μιραλάς εμφανίζεται στο ποινολόγιο της Super League με αποτέλεσμα να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στον Άρη. Έφεση καταθέτει ο Ολυμπιακός.

Χωρίς τον Βέλγο επιθετικό θα παραταχθεί εκτός απροόπτου ο Ολυμπιακός στον κρίσιμο αγώνα του "Κλ. Βικελίδης".

Ο 23χρονος, ο οποίος είχε αποβληθεί στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ με απευθείας κόκκινη, αρχικά είχε διαρρεύσει πως θα τιμωρηθεί με μία αγωνιστική, την οποία και εξέτισε κόντρα στην Σκόντα Ξάνθη. Είθισται σ' αυτές τις περιπτώσεις (απώθηση αντιπάλου) η ποινή να είναι μία αγωνιστική.

Η αρμόδια, όμως, πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ είχε αντίθετη άποψη και εν αγνοία των ανθρώπων του Ολυμπιακού τιμώρησε όπως φαίνεται τον παίκτη με δύο αγωνιστικές, διότι ο παίκτης εμφανίζεται ακόμα στο ποινολόγιο της Super League.

Η απόφαση ανακοινώθηκε σήμερα και το χειρότερο για τον Ολυμπιακό είναι ότι δεν προλαβαίνει να κάνει έφεση. Αυτό βάζει πολλά ερωτηματικά για την σκοπιμότητα να γίνει γνωστή η τιμωρία του Μιραλάς την παραμονή του αγώνα με τον Άρη. 

Συγκεκριμένα η απόφαση κοινοποιήθηκε στις 12:30 από την ΕΠΟ στην Super League, η οποία επίσης δεν ενημέρωσε άμεσα τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με τον ΠΑΟΚ οι νομικοί σύμβουλοι του Ολυμπιακού είχαν επικοινωνία με τους ανθρώπους της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ, οι οποίοι τους είχαν πει ότι θα τιμωρηθεί ο Βέλγος με μία αγωνιστική.

Ο Ολυμπιακός θα καταθέσει έφεση, η οποία θα εκδικαστεί το πρωί του Σαββάτου. Ο Μιραλάς βρίσκεται στην αποστολή της πειραϊκής ομάδας για τον αγώνα με τον Άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...