Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Θα φανεί στο χειροκρότημα

Ανακούφιση στους αγχωμένους εραστές έρχεται να προσφέρει μια πρωτοποριακή εφεύρεση. Τέλος στους στηθόδεσμους που δεν ξεκουμπώνουν, με έμπνευση από την Ανατολή. Δείτε το βίντεο (Vid)

Οι εφευρέσεις καλυτερεύουν τις περισσότερες φορές τη ζωή των ανθρώπων. Αυτή εδώ βελτιώνει μεταξύ άλλων την όραση των ανδρών!
Έχει παρατηρηθεί ότι πάνω στην ένταση των σεξουαλικών παιχνιδιών ή εξαιτίας του άγχους του επιβήτορα, οι στηθόδεσμοι δεν ξεκουμπώνονται.
Ήρθε λοιπόν ο Ράντι Σάραφαν, από το Σαν Φρανσίσκο, να βάλει τέλος στην ταλαιπωρία. Εμπνεύστηκε και δημιούργησε το σουτιέν-βέλος, ένα σουτιέν που ανοίγει χτυπώντας παλαμάκια.
Ο ίδιος αναφέρει ότι εμπνεύστηκε τον εν λόγω στηθόδεσμο σε μια επίσκεψη του στη Συρία όπου διάβασε για κάποια εκκεντρικά ηλεκτρονικά εσώρουχα.
Για τη κατασκευή του ο Σάραφαν, χρησιμοποίησε παλιές πλακέτες ηλεκτρομαγνητικών κυκλωμάτων.
"Εμείς στο Δυτικό κόσμο πρέπει να αφουγκραζόμαστε τις ανατολικές χώρες. Αυτό που έμαθα εγώ είναι τα φανταχτερά ηλεκτρονικά εσώρουχα".
Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι η γνώση είναι δύναμη!




3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

aporia 1:gt evalan mia teleiws abuzh sto binteo?
aporia 2:gt oi antres duskoleuontai toso,na 3ekoumpwsoun ena soutien?

Ανώνυμος είπε...

aporia 3: ti ginetai an eisai kapou e3w k kapoios dipla sou xtuphsei palamakia??? :P:P

Ανώνυμος είπε...

xaxaxa trexeis na mazepseis buzompala mallon:P

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...