Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Υποδύεται την «τρανσέξουαλ» η Μάρω Κοντού

Υποδύεται την «τρανσέξουαλ» η Μάρω Κοντού

Με σπουδαίες ερμηνείες έχει καταγραφεί στη συνείδηση του κοινού, κυρίως ως κυρία Κοκοβίκου. Σήμερα δεν διστάζει να κάνει στη Βουκουρεστίου ακόμη και «πιάτσα»! Σάββατο μεσημέρι, στον πεζόδρομο της οδού Βουκουρεστίου. Τέσσερις «ιερόδουλες», ντυμένες και βαμμένες προκλητικά, ανηφορίζουν προς το Κολωνάκι. Ανταλλάσουν ματιές με τους περαστικούς, οι οποίοι σταματούν, τις κοιτούν «περίεργα, αλλά συμπαθητικά» και χαμογελούν.
Οι γυναίκες συζητούν μεταξύ τους, χαζεύουν στα κλεφτά τις ακριβές βιτρίνες και μοιράζουν τα φεϊγβολάν που κρατούν στα χέρια τους. Στη διασταύρωση με την οδό Βαλαωρίτου στρίβουν δεξιά και κατευθύνονται προς την «Μπρασερί». Μπαίνουν μέσα και μοιράζουν τις κάρτες τους στα τραπέζια.
Η πιο ψηλή της παρέας, η «τρανσέξουαλ» πλησιάζει ένα τραπέζι στο οποίο κάθονται δύο κύριοι γύρω στα πενήντα και τους δίνει την κάρτα της. «Δεν θέλω, δεν πάω με άντρες» της απαντάει ο ένας. «Κράτησέ τη γιατί θα χάσεις!» επέμενε η «τρανσέξουαλ». Ιδια αντιμετώπιση και στα δύο-τρία πλαϊνά τραπέζια. Ωσπου ένα δυνατό γέλιο έσπασε τον πάγο και οι... μάσκες έπεσαν.
Η ψηλή «τρανσέξουαλ» με τη χαρακτηριστική φωνή δεν ήταν άλλη από τη Μάρω Κοντού, την «Ούρσουλα» στην παράσταση του έργου «Το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου» που παίζεται στο Θέατρο Τέχνης σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...