Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Πάρτι δηλητήριο

 

Πυρετό, πόνους στο στομάχι και συμπτώματα δηλητηρίασης, παρουσίασε μεγάλος αριθμός καλεσμένων του Hugh Hefner, μετά από μια νύχτα ξέφρενου γλεντιού. Δείτε τι έγραψαν στο Twitter. Η απάντηση του Playboy (Vid)


Έρευνα διεξάγει η αστυνομία του Λος Άντζελες με αφορμή τον ξαφνικό πρόβλημα ασθένειας που παρουσίασαν οι παρευρισκόμενοι στο πάρτι του Hugh Hefner, ιδιοκτήτη του Playboy.
Οι 80 επισκέπτες που βρισκόντουσαν στο Fairmont Hotel της Σάντα Μόνικα φεύγοντας το τελευταίο βράδυ της εκδήλωσης από το Δυτικό Χόλιγουντ παρουσίασαν συμπτώματα μέσα σε 48 ώρες, όπως πυρετός, αναπνευστικά προβλήματα και ισχυρούς πονοκεφάλους.
Τα θύματα φέρεται να ανάρτησαν στο "twitter" τα συμπτώματα τους, παρατηρώντας μάλιστα και τους υπόλοιπους παρευρισκομένους που ήταν εκεί να κάνουν το ίδιο.
Το αρμόδιο τμήμα υγείας του Λος Άντζελες κοινοποιήθηκε άμεσα και ο οργανισμός έστειλε αμέσως e-mail σε όλους όσους βρισκόντουσαν εκείνη την νύχτα στο πάρτι να πάνε άμεσα στο κοντινότερο νοσοκομείο για εξετάσεις.
Επιπρόσθετα ένας από τους καλεσμένους του Hugh Hefner, δήλωσε στην εφημερίδα New York Post: "Είναι τρομακτικό αυτό που μου συνέβη, ένιωσα αφόρητους πόνους στην κοιλιακή χώρα και δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου, δεν άντεχα..."
Επίσης τέσσερις Σουηδοί που βρέθηκαν στο πάρτι έπαθαν ήπιας μορφής δηλητηρίασης με συμπτώματα υψηλού πυρετού και πόνου στο στομάχι. Ωστόσο μερικά από τα "θύματα" κατηγορούν τον ιδιοκτήτη του Playboy αλλά και τους υπευθύνους της εκδήλωσης για μια μηχανή ομίχλης που είχε χρησιμοποιηθεί στο συγκεκριμένο πάρτι.
Τέλος ένας από τους υπευθύνους του Playboy είπε στην εφημερίδα New York Post: "Δεν αληθεύει τίποτα από όσα αναφέρει ο καθένας που βρισκόταν εκείνη την νύχτα στο πάρτι. Εξάλλου δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο μέχρι στιγμής..."



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...