Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Ο Wayne Rooney... στην πυρά

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής της Manchester United, Wayne Rooney, που έχει -ουκ ολίγες φορές- απασχολήσει τον Τύπο με την προσωπική του ζωή, θα έχει την “τιμητική” του σε γιορτή, όπου θα καεί ομοίωμά του.

Για να είναι σίγουρο ότι εκτίθεται αρκετά μάλιστα, στο ομοίωμά του, που έχει ύψος ούτε λίγο ούτε πολύ 15 μέτρα, ο σκανδαλιάρης “μπέμπης” έχει τα αυτιά του Shrek, ενώ στο ένα χέρι του κρατάει το νέο 5ετές συμβόλαιό του και στο άλλο μία ποδοσφαιρική μπάλα, γεμάτη χρήματα. Ενδεδυμένος με την εμφάνιση της ομάδας του, ο Rooney θα “καεί” το ερχόμενο Σάββατο στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης της “Bonfire Society” στο Edenbridge, όπου οι διοργανωτές αναμένουν έως και 15.000 επισκέπτες.
Προκειμένου να εξασφαλίσουν μάλιστα ότι το εγχείρημά τους θα έχει επιτυχία, οι διοργανωτές “παραγέμισαν” το γιγαντιαίο ομοίωμα με βεγγαλικά.
Ο Charles Laver δήλωσε ότι επέλεξαν το Rooney λόγω του διασυρμού του στα σκανδαλοθηρικά περιοδικά κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών.
Τον περασμένο Σεπτέμβριο έγινε πρωτοσέλιδο, λόγω της φημολογούμενης ερωτικής του επαφής με δύο εκδιδόμενες γυναίκες, ενώ η σύζυγός του, Coleen, ήταν έγκυος στο γιο τους, Kai.
Ο Laver δήλωσε σχετικά : “Προσωπικά μισώ το ποδόσφαιρο και είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω να καίγεται ένας ποδοσφαιριστής. Ένα από τα μέλη μας όμως, είναι φανατικός οπαδός της Manchester United και γι΄ αυτό μας συμβούλευσε έτσι, ώστε όλες οι λεπτομέρειες της εμφάνισης της ομάδας να αποτυπωθούν στη φανέλα του ομοιώματος σωστά”.
Οι Cherie Blair, Gordon Brown και Russell Brand, είναι μερικοί μόνο από τους διάσημους, ομοιώματα των οποίων κάηκαν στο πλαίσιο αυτής της γιορτής, ενώ η Katie Price ήταν η τελευταία που “θυσιάστηκε” ένα χρόνο πριν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...