Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Έβγαλαν "λάδι" τον Παναθηναϊκό

Έβγαλαν "λάδι" τον Παναθηναϊκό"Λάδι" έβγαλαν τον ΠΑΟ οι δικαστές για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, βάζοντάς του ένα απλό πρόστιμο 20.000 ευρώ. Δεν λήφθηκε καθόλου υπόψιν η έκθεση της αστυνομίας για τα επεισόδια.

Αφού δεν του ζήτησαν και "συγγνώμη" που μεσημεριάτικα τον κάλεσαν σε απολογία, πάλι καλά... Η "ασυλία" και η μεροληπτική στάση έχει και τα όριά της και δυστυχώς είχαμε και πάλι "μια από τα ίδια". Η ομάδα που έχει μάθει μονίμως να πέφτει στα μαλακά και να αποτελεί το χαϊδεμένο παιδί των Αρχών, την γλίτωσε και πάλι για όλα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Όλα κι όλα, 20.000 ευρώ θα πληρώσουν οι πράσινοι και αυτά θα αφορούν υβριστικά συνθήματα και γενικότερα την... συμπεριφορά των οπαδών τους. Για το ίδιο πράγμα τιμωρήθηκαν και οι Πειραιώτες με τον Άρη στο Φάληρο, όταν το μοναδικό μεμπτό ήταν η... φασαρία που έκανε ο κόσμος του Θρύλου με τις φωνές του σε όλη την διάρκεια του ματς.

Η πειθαρχική επιτροπή της Super League "αποφάσισε" να μην λάβει υπόψιν της την έκθεση της Αστυνομίας για τις "ομορφιές" του ντέρμπι (ρίψεις δακρυγόνων, συλλήψεις...), ενώ ποιος ξεχνάει τις δεκάδες φωτοβολίδες στον Αντώνη Νικοπολίδη πριν την έναρξη του ματς (παραλίγο να καει το τέρμα του), όπως και τους τραμπουκισμούς στον πρόεδρο της Super League και μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, Ευάγγελο Μαρινάκη στο δεύτερο ημίχρονο. Ψιλά γράμματα είναι όμως αυτά για τους δικαστές, που ενώ κάλεσαν το "τριφύλλι" για παραβάσεις του άρθρου 15 του πειθαρχικού κώδικα (λαμβάνονται υπόψιν και οι εκθέσεις της αστυνομίας), εντούτοις αποφάσισαν με το "έτσι θέλω" να το χρησιμοποιήσουν κατά το δοκούν.

Όπως και να 'χει, οι πράσινοι δεν τιμωρήθηκαν ουσιαστικά καθόλου, όταν μάλιστα ήταν υπότροποι για όσα έγιναν στην Καβάλα, για τα οποία είχαν τιμωρηθεί με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών. Μάλιστα, για όποιον θυμάται, υποτίθεται ότι θα του απαγορευόταν να έχει κόσμο στον Εργοτέλη βάσει εισήγησης του ΓΓΑ. Πάνου Μπιτσαξή, αλλά ο μόνος που την πλήρωσε, ήταν ο λαός του Ολυμπιακού, που δεν πήγε στην Ξάνθη. Για ακόμα μια φορά μεροληπτική στάση, για ακόμα μια φορά το "άσπρο-μαύρο" προκειμένου να ευνοηθεί και να την βγάλει καθαρή ο Παναθηναϊκός. Ως πότε πια... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...