Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Η Ισπανία διεκδικεί τον... Paul!

Η Ισπανία διεκδικεί τον... Paul! 

 Το χταπόδι Paul έγινε ξακουστό σε όλο τον κόσμο με το απόλυτο των προβλέψεών του κατά τη διάρκεια του 19ου Παγκοσμίου Κυπέλλου (είχε "8 στα 8" συνολικά), ωστόσο αυτό που εντυπωσιάζει είναι πως ακόμα και τώρα εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Βλέπετε, η λατρεία των Ισπανών φιλάθλων για το χταπόδι-μέντιουμ είναι τόσο μεγάλη ώστε το ενυδρείο "Zoo Aquarium" της Μαδρίτης να ζητήσει με επίσημη πρόταση από το Θαλλάσιο κέντρο (Sea Life Acquarium) του Ομπερχάουζεν να μεταφερθεί στην ισπανική πρωτεύουσα το συμπαθές κεφαλόποδο.

Όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη (14/7) εκπρόσωπος του μαδριλένικου ενυδρείου, η διοίκησή του είναι αποφασισμένη να ικανοποιήσει κάθε απαίτηση του ενυδρείου του Ομπερχάουζεν προκειμένου να αποκτηθεί ο Paul, με τους Ισπανούς να έχουν ήδη προτείνει την ανταλλαγή του χταποδιού με οποιοδήποτε άλλο ζώο υπάρχει στο "Zoo Acquarium" αλλά και να προσφέρουν έξτρα χρήματα για να ολοκληρωθεί το deal.

Σε περίπτωση μάλιστα που ο Paul μετακομίσει από τη Γερμανία στην Ισπανία, οι άνθρωποι του ενυδρείου της ισπανικής πρωτεύουσας υποσχέθηκαν με δηλώσεις τους ότι το διάσημο πλέον χταπόδι "θα έχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα και αγάπη", ως ένα μικρό μόνο αντάλλαγμα για την προφητεία του υπέρ της Ισπανίας σε ημιτελικό και τελικό...
 
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...