Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

H πτώση της Pink

 
 
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η τραγουδίστρια Pink, καθώς κατά τη διάρκεια συναυλίας στη Νυρεμβέργη, ένα χορευτικό νούμερο  πήγε πολύ στραβά.


 

Η 30χρονη, η οποία φημίζεται για τα ακροβατικά της και τις ακραίες εμφανίσεις της, έπεσε από μεγάλο ύψος κάτω από τη σκηνή, την ώρα που ετοιμαζόταν να εκτελέσει μια δύσκολη χορευτική φιγούρα.
Η τραγουδίστρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο μέσω Twitter, διαβεβαίωσε τους φίλους της ότι είναι καλά, καθώς όπως θα δείτε και στο βίντεο η πτώση ήταν τρομακτική και πολλοί από τους θεατές πίστεψαν ότι είχε τραυματιστεί σοβαρά.

 

"Σε όλους τους φίλους μου στη Νυρεμβέργη ζητώ συγγνώμη που το σόου τελείωσε με αυτό τον τρόπο. Ντρέπομαι και λυπάμαι πολύ. Είμαι σε ασθενοφόρο, αλλά θα είμαι εντάξει", ήταν το μήνυμά της.
Η Pink εξήγησε ότι το ατύχημα έγινε, διότι δεν δέθηκε καλά πριν εκτοξευθεί και έκανε χιούμορ με αυτό που της συνέβη. "Ελπίζω τουλάχιστον να ήταν (το ατύχημα) εντυπωσιακό" έγραψε.
Η τραγουδίστρια εξετάστηκε από γιατρούς και είναι απολύτως υγιής. Η Pink συνηθίζει να ξαφνιάζει τους φίλους της με επικίνδυνα ακροβατικά στις συναυλίες της και έχει δηλώσει ότι αντλεί έμπνευση από επαγγελματίες ακροβάτες.


news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...