Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Ο Ριέρα διαλέγει Πειραιά!

Ο Ριέρα διαλέγει Πειραιά! 

 Ο Άλμπερτ Ριέρα είναι ο άμεσος στόχος του Ολυμπιακού για τη θέση του αριστερού χαφ των "ερυθρολεύκων". Ο 28χρονος άσος δέχεται να παίξει στην Ελλάδα (λέγεται ότι έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο 2 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως) και το θέμα είναι η στάση, που θα κρατήσει η Λίβερπουλ στις διαπραγματεύσεις με τους Πειραιώτες. 

Όπως αποκάλυψε από τα ξημερώματα το RedPlanet.gr άνθρωπος του Ολυμπιακού (Σωκράτης Κομινάκης) βρίσκεται στο Λίβερπουλ και διαπραγματεύεται τη μεγάλη μεταγραφή, καθώς ο παίκτης πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να καλύψει την αριστερή πλευρά της ομάδας.

Η Λίβερπουλ έχει ξεκινήσει από τα 5 εκατομμύρια ευρώ, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και ο Ολυμπιακός μοιάζει αποφασισμένος να "τελειώσει" τη μεταγραφή μέσα στο σαββατοκύριακο!

Ενταγιέ αντί Σένα

Ο Μάρκο Σένα, στο μεταξύ, ήταν και είναι ψηλά στην μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, που αναζητά και ένα αμυντικό χαφ ολκής. Ωστόσο ο άσος της Βιγιαρεάλ δεν δείχνει διατεθειμένος να έρθει στην Ελλάδα, έστω κι αν ο Άριελ Ιμπαγάσα έχει αναλάβει ρόλο ... μεσολαβητή.

Από την άλλη, κάποιες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο 34χρονος Σένα δεν είναι πια ο παίκτης που πριν από δυο χρόνια είχε κάνει ένα καταπληκτικό Euro.

Γι αυτό, ο Ολυμπιακός θα στρέψει την προσοχή του προς τον Αλφρεντ Ενταγιέ της Νανσί. Οι απαιτήσεις της γαλλικής ομάδας για τον 20χρονο μέσο (1.87 στο ύψος, θυμίζει τον Γιάγια Τουρέ) αγγίζουν τα 3.000.000 ευρώ και το ποσό βρίσκεται υπό διαπραγμάτευση.

Οι "ερυθρόλευκοι" θεωρούν πολύ καλή την περίπτωση του Γάλλου (με καταγωγή από τη Σενεγάλη) αμυντικού χαφ και αναμένεται να προχωρήσουν δυναμικά στην υπόθεση. 

redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...