Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Τώρα αρχίζει το πάρτι

Η στιγμή που εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι ανά τον κόσμο περίμεναν με ανυπομονησία έφτασε. Η έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα γίνει σήμερα με εναρκτήριο παιχνίδι την αναμέτρηση μεταξύ της διοργανώτριας Νοτίου Αφρικής και του Μεξικού στις 17.00 (ΝΕΤ). Ο δεύτερος αγώνας Ουρουγουάη - Γαλλία θα ξεκινήσει στις 21.30 (ΝΕΤ). Η τελετή έναρξης θα αρχίσει στις 15.00 και θα έχει διάρκεια 30'. 

Το φετινό μουντιάλ έχει κάτι ξεχωριστό για μας τους Έλληνες, καθώς το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για μόλις δεύτερη φορά στην ιστορία του εξασφάλισε τη συμμετοχή του στη μεγαλύτερη και πιο εντυπωσιακή ποδοσφαιρική διοργάνωση. Η προηγούμενη φορά ήταν πριν από 16 χρόνια, όταν το Παγκόσμιο Κύπελλο είχε φιλοξενηθεί στις Η.Π.Α. Τότε η εθνική, με προπονητή τον Αλκέτα Παναγούλια, είχε τεθεί αντιμέτωπη με τις Αργεντινή, Νιγηρία και Βουλγαρία πετυχαίνοντας το περιβόητο 4-4-2 (Δέχθηκε 4 γκολ από τις Αργεντινή και Βουλγαρία και 2 γκολ από τη Νιγηρία, χωρίς μάλιστα να σημειώσει κάποιο τέρμα). Φέτος η εθνική τίθεται αντιμέτωπη πάλι με τις Αργεντινή και Νιγηρία, με την Νότιο Κορέα να συμπληρώνει τον όμιλο. Οι ευχές όλων μας είναι να έχουμε μια αξιοπρεπή παρουσία στη Νότιο Αφρική και με το να παίζει η εθνική το ποδόσφαιρο που ξέρει και της αρμόζει, το οποίο τη βοήθησε να κατακτήσει το Euro 2004 και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Euro 2008, να πραγματοποιήσει η έστω να αγγίξει το όνειρο της πρόκρισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...