Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Προτάθηκε ο Κούπερ

Προτάθηκε ο ΚούπερΟ Έκτορ Ραούλ Κούπερ προτάθηκε ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού αλλά ο Σωκράτης Κόκκαλης παραμένει ανένδοτος στην πρώτη του επιλογή, που είναι ο Αλέκος Αλεξανδρής.



Παρά τις αντιδράσεις που υπάρχουν για την περίπτωση του Αλέκου Αλεξανδρή, τόσο από μεγάλη μερίδα φιλάθλων του Ολυμπιακού, όσο και από άτομα που είναι μέσα στη διοίκηση, ο Σωκράτης Κόκκαλης παραμένει ανένδοτος στην αρχική του επιλογή. Ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος, επιμένει πως ο 42χρονος παλαίμαχος στράικερ των ερυθρολεύκων είναι ο ιδανικός ώστε να αναλάβει αυτή τη στιγμή την τεχνική ηγεσία της ομάδας ενόψει της επόμενης σεζόν. Άνθρωποι που βρίσκονται στη ΠΑΕ, με σκοπό να αλλάξουν τη γνώμη του Σωκράτη Κόκκαλη, έριξαν στο τραπέζι την πρόταση, την ιδέα, να έρθει ως προπονητής ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Γραφείο μάνατζερ, πέρα από τον ποδοσφαιριστή Αριέλ Ιμπαγάσα, έχει προτείνει στους Πειραιώτες και τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ για να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, παρά το γεγονός πως ο 55χρονος Αργεντινός έχει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη μέχρι το 2011. Άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον Σωκράτη Κόκκαλη θεωρούν πως ο πρώην Λατινοαμερικανός προπονητής των Βαλένθια & Ίντερ, αποτελεί εξαιρετική περίπτωση, καθώς διαθέτει κύρος, πλούσια εμπειρία από τα ευρωπαϊκά γήπεδα ενώ είναι και γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας.

Το συγκεκριμένο γραφείο, ανέφερε στον Ολυμπιακό πως ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ έχει τη δυνατότητα να φύγει από τον Άρη ενώ το κασέ του θα ξεκινήσει από το 1.000.000 ευρώ. Οι μάνατζερ, μάλιστα, επεσήμαναν στους ερυθρόλευκους, πως ο Αργεντινός τεχνικός περιμένει πρόταση από την Ισπανία και όσο αυτή δεν έρχεται, ο τεχνικός του Άρη μπορεί να "κλείσει" στους ερυθρόλευκους και με λιγότερα χρήματα. Προς το παρόν, ο Αλέκος Αλεξανδρής, συνεχίζει να αποτελεί το νούμερο ένα φαβορί για να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών.


redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...