Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Έδωσαν τα χέρια Κόκκαλης- Λίνεν

Έδωσαν τα χέρια Κόκκαλης- ΛίνενΠροπονητής του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Έβαλντ Λίνεν. Ο Γερμανός συναντήθηκε στα γραφεία του προέδρου Σωκράτη Κόκκαλή και έδωσε τα χέρια για συμβόλαιο 2 ετών (1+1). 



Ο 57χρονος τεχνικός έφτασε στην Αθήνα σήμερα (Δευτέρα, 14/6) το πρωί και αμέσως μετά συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού στα γραφεία της ΙΝΤΡΑΚΟΜ. Στο ραντεβού προέκυψε πλήρη ταύτιση απόψεων και τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η πρόσληψη του Λίνεν από την ομάδα του Πειραιά.

Μοναδική εκκρεμότητα, που καθυστερεί και την επισημοποίηση του... γάμου είναι το συμβόλαιο του Γερμανού με την Μόναχο 1860, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2011. Τις επόμενες ώρες, όμως, αναμένεται ο Λίνεν να εξασφαλίσει την ελευθέρας του και να υπογράψει στην ομάδα του Πειραιά, καθώς η Μόναχο 1860 ταλανίζεται από σοβαρά οικονομικά προβλήματα και θέλει να ξεφορτωθεί τόσο το συμβόλαιο του 57χρονου όσο και κάποιων παικτών, έτσι ώστε, να μειώσει τις δαπάνες.

Οι ετήσιες απολαβές του Λίνεν με τον Ολυμπιακό θα φτάνουν τις 500.000 ευρώ και το μόνο που μένει να διευκρινιστεί είναι αν ο Γερμανός αποδέχτηκε τελικά τον ειδικό όρο για τον Αλέξη Αλεξανδρή, τον οποίο ο Σωκράτης Κόκκαλης θα ήθελε ως βοηθό προπονητή. 


redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...