Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Πέταξαν έξω από το γήπεδο 36 Ολλανδέζες

Πέταξαν έξω από το γήπεδο 36 Ολλανδέζες 

 Τον μπελά τους βρήκαν 36 Ολλανδέζες επειδή φορούσαν πορτοκαλί «μίνι» με αποτέλεσμα να οδηγηθούν εκτός γηπέδου και να χάσουν την αναμέτρηση της χώρας τους απέναντι στη Δανία.  

Τα φουστάνια που φορούσαν οι Ολλανδέζες, είχαν χρησιμοποιηθεί για τη διαφημιστική καμπάνια γερμανικής μπύρας, που δεν συμπεριλαμβάνεται στους επίσημους χορηγούς της διοργάνωσης, ενώ η εταιρία που βρίσκεται από πίσω αρνήθηκε οποιοδήποτε ανάμειξη.
«Τραγουδούσαμε και περνούσαμε πολύ καλά. Οι κάμερες ήταν καρφωμένες πάνω μας. Στο δεύτερο ημίχρονο περίπου 40 άνδρες της ασφάλειας μας περικύκλωσαν και μας ανάγκασαν να φύγουμε από το στάδιο», τόνισε μία από τις κοπέλες.
Για να προσθέσει: «Μάλιστα, μας έσπρωχναν από τις σκάλες και μία κοπέλα έπεσε. Μετά η αστυνομία μας ανέκρινε και μας απειλούσαν πως θα πάμε φυλακή για έξι μήνες. Κάποια κορίτσια έκλαιγαν. Κι όλα αυτά για ένα πορτοκαλί φόρεμα».
 
 
http://attuworld.com/wp-content/uploads/2009/03/holland-netherlands-dutch-sexy-soccer-babe.jpg

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...