Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Η Βικτόρια Μπέκαμ πρωταγωνιστεί στον "Μπόμπ, το Σφουγγαράκη"!

 
 

Η Βικτόρια Μπέκαμ είναι γνωστή ως σύζυγος του άσου των γηπέδων Ντέιβιντ Μπέκαμ παρότι αρχικά τη γνωρίσαμε ως τραγουδίστρια του Βρετανικού συγκροτήματος Spice Girls. Αφού φέτος έκανε την έκπληξη με την πετυχημένη σειρά ρούχων που σχεδίασε έρχεται να μας ξαφνιάσει αναλαμβάνοντας να φέρει εις πέρας έναν ακόμη ρόλο, αυτό του... καρτούν.    

 Συγκεκριμένα, η Βικτόρια Μπέκαμ πρόκειται να δανείσει τη φωνή της στη «Βασίλισσα Αμφιτρίτη» στη σειρά «Μπόμπ, ο Σφουγγαράκης» για ένα και μοναδικό επεισόδιο, το οποίο θα προβληθεί στις 5 Ιουλίου.

Η ίδια δηλώσε ενθουσιασμένη με τη συμμετοχή της στην παιδική σειρά αυτό αφού οι γιοι της παρακολουθούν φανατικά τη σειρά. «Μόλις είπα στα αγόρια ότι θα συμμετέχω στον Μπόμπ, το Σφουγγαράκη, ενθουσιάστηκαν. Πέρασα πολύ όμορφα στα γυρίσματα "παίζοντας" τη Βασίλισσα Αμφιτρίτη. Έχει πλάκα τελικά να είσαι βασίλισσα για μια μέρα!» σημείωσε η σταρ.

newstime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...