Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Στην εθνική Γαλλίας ο Σισέ!

Οι προσπάθειες και τα γκολ του Τζιμπρίλ Σισέ σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά και ένας τραυματισμός του Λουί Σαχά έκαναν τον Ρεϊμόν Ντομενέκ να τον συμπεριλάβει τελικά στην αποστολή της εθνικής Γαλλίας για το φιλικό με την Ισπανία (3/3)!



Ο 28χρονος επιθετικός του Παναθηναϊκού παρά τα κατορθώματά του δεν είχε κληθεί αρχικά απ’ τον ομοσπονδιακό τεχνικό των «τρικολόρ», ο οποίος προτίμησε τον Λουί Σαχά της Έβερτον. Όμως τα δύο γκολ που πέτυχε κατά της Ρόμα στο «Ολίμπικο, που έκαναν τα γαλλικά ΜΜΕ να «κράξουν» τον Ντομενέκ που δεν του έδωσε την ευκαιρία, σε συνδυασμό μ’ έναν τραυματισμό που είχε ο Σαχά (έμεινε εκτός στο ματς της Έβερτον με την Τότεναμ), έφεραν τη δικαίωση για τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Πλέον, ο σταρ του «τριφυλλιού» καλείται να αρπάξει την ευκαιρία απ’ τα μαλλιά, αφού το ταξίδι για το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής εξαρτάται απ’ τα πόδια του. Πάντως, ο Σαχά δεν αποκλείστηκε απ' την αποστολή, αλλά λόγω του τραυματισμού του είναι δύσκολο ν' αγωνιστεί.

Η αποστολή της Γαλλίας

Τερματοφύλακες: Γιορίς (Λιόν), Μανταντά (Μαρσέιγ), Καρασό (Μπορντό)

Αμυντικοί: Μπουμσόνγκ (Λιόν), Σιανί (Μπορντό), Εσκουντέ (Σεβίλλη), Α.Σισόκο (Λιόν), Εβρά (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Σανιά (Άρσεναλ), Φανί (Ρεν), Ραμί (Λιλ)

Μέσοι: Λ.Ντιαρά (Ρεάλ Μαδρίτης), Γκουρκίφ (Μπορντό), Μ.Σισόκο (Τουλούζ), Τουλαλάν (Λιόν), Σεϊρού (Μαρσέιγ), Μαλουντά (Τσέλσι)

Επιθετικοί: Σισέ (Παναθηναϊκός), Ανελκά (Τσέλσι), Μπεν Αρφά (Μαρσέιγ), Ριμπερί (Μπάγερν Μονάχου), Ανρί (Μπαρτσελόνα), Γκοβού (Λιόν), Ρεμί (Νις), Σαχά (Έβερτον)

Πηγή: sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...