Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Η Ζωή της άλλης “έφαγε” το X Factor…

Επίσημη πρώτη για το «X-Factor», η χθεσινή βραδιά και όλοι ήταν στις θέσεις τους. Ο Σάκης Ρουβάς, οι κριτές και οι διαγωνιζόμενοι. Ας δούμε όμως αν και οι τηλεθεατές ήταν εκεί.

Η πρώτη εκπομπή λοιπόν του μουσικού σώου, σημείωσε ποσοστό τηλεθέασης 26,6% στο σύνολο του κοινού.


Το υψηλότερο ποσοστό σε τέταρτο της ώρας ήταν 33%, ενώ το χαμηλότερο το σημείωσε στην έναρξή του με 16,2%. Την πρώτη ώρα μετάδοσης του, το «X-Factor» τα βρήκε σκούρα, καθώς το σήριαλ του MEGA «Η ζωή της άλλης», ξεκίνησε με 31,8% και έφτασε στο τελευταίο τέταρτο το 40,5%.

Η Ζωή της άλλης, συνέχεια: Η Ξένια θορυβημένη προσπαθεί να οργανώσει ένα σχέδιο εξόντωσης της Κάτιας, ο Τζώρτζης αρνείται να συμμετάσχει αρχικά, στο τέλος όμως υποκύπτει στον εκβιασμό της και δέχεται να προχωρήσει. Η Ντορίτα παραμένει αρνητική απέναντι στη σχέση της Μαίρης με τον Μάνο και της ζητάει να τον χωρίσει. Η Κάτια ρωτάει την 'Ελενα γιατί ο Μάνος μένει αλλού και μαθαίνει ότι το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση. Η Ξένια προσεγγίζει τον παραχαράκτη και του προτείνει να σκοτώσει την Κάτια, αλλά εκείνος αρνείται...

Η Μαίρη βρίσκει τη Ντορίτα στο μαγαζί και της λέει ότι την αγαπάει περισσότερο από οτιδήποτε. Μάνα και κόρη συμφιλιώνονται. Το ερωτικό παιχνίδι του Τζώρτζη με την 'Ελενα συνεχίζεται. Η Κάτια αρχίζει να θυμάται έντονα τη Σύρο, ενώ η Ξένια βρίσκει τις απαραίτητες άκρες για να βγάλει από τη μέση την Κάτια. Στο μεταξύ, η Βάσω συναντιέται με τον Ηλία, μετά από την κρυφή επέμβαση του Νικόλα και της Τόνιας.

Στο σπίτι του Χάρη, το δείπνο με την Ελπίδα και τον Γιάννη δείχνει να πηγαίνει καλά, αφού η Ελπίδα καταφέρνει να προσεγγίσει με τον τρόπο της τον Γιάννη. Παράλληλα, η Ξένια έχει βάλει στόχο να κάνει την ζωή της Ελπίδα δύσκολη, για μια ακόμη φορά. Αυτή τη φορά όμως, η Ελπίδα την κρατάει στο χέρι. Εκβιάζει την Ξένια, ότι αν δεν πάρει πίσω τις κατηγορίες εναντίον του Χάρη ώστε να αποκαταστήσει το όνομά του στη σχολή, εκείνη θα αποκαλύψει σε όλους τη σχέση της με τον Τζώρτζη.

Ο Στέφανος λέει στην Ελπίδα για την υποτροφία στο εξωτερικό και την ρωτάει αν υπάρχει ελπίδα να τα ξαναβρούν μεταξύ τους. Η Κάτια ρωτάει τον Φάνη γιατί δεν έχει έρθει να τη δει ο Ηλίας. Η Ξένια φοβάται ότι η Κάτια έχει αρχίσει να θυμάται. Οι φόβοι της μεγαλώνουν όταν η Κάτια την ρωτάει αν ξέρει που βρίσκεται το κλειδί από το γραφείο της. Ο Σωτήρης θυμώνει, όταν καταλαβαίνει ότι η Τόνια συνάντησε το Φάνη, και της απαγορεύει να το επαναλάβει.

Η 'Ελενα με το Τζώρτζη πλησιάζουν στο να ολοκληρώσουν τον έρωτά τους, αλλά τα πράγματα δεν έρχονται ακριβώς όπως τα περίμεναν. Ο Μιχάλης με τη Βιβή έρχονται πιο κοντά μετά την περιπέτεια της Θάλειας, που την έστειλε στο νοσοκομείο. Ο Γιάννης, πάλι, ανησυχεί για τον ίδιο λόγο και ζητάει από την Ελπίδα να μεσολαβήσει για να μάθουν τι έγινε. Ο Παναγιώτου αποκαλύπτει στο Στέφανο όσα έμαθε σχετικά με την υποτιθέμενη μητέρα της Ελπίδας.

star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...