Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Δεν πάει... πουθενά ο Σισέ

 

 Ο Τζιμπρίλ Σισέ δηλώνει "πιστός" στον Παναθηναϊκό και το συμβόλαιο του με τους "πράσινους" και κλείνει τα αυτιά του στις ομάδες που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.  

Ο σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού, βρέθηκε σε εκδήλωση στο "Mall" με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και τον Αλέξη Τζόρβα σε εκδήλωση για την επετειακή φανέλα του "τριφυλλιού" και οι τρεις ποδοσφαιριστές γνώρισαν την αποθέωση από τους φίλους της ομάδας.

Η συλλεκτική φανέλα φέρει ένα ειδικά σχεδιασμένο λογότυπο που απεικονίζει τα δύο κύπελλα που κατέκτησε ο Παναθηναϊκός την σεζόν 2009-10.
"Ο κόσμος την φετινή σεζόν δεν έχει σταματήσει να μας δείχνει την αγάπη του κι εμείς τιμήσαμε με την απόδοσή μας τη φανέλα της ομάδας. Η ιδέα για τη δημιουργία μιας επετειακής εμφάνισης είναι εξαιρετική και περιμένουμε από τους φιλάθλους μας να τη φορέσουν και να έλθουν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ ώστε να γιορτάσουμε όλοι μαζί. Έχω υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και θα μείνω στην ομάδα", τόνισε χαρακτηριστικά ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης είπε: "Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα η αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό μου. Δεν μπορώ να το περιγράψω".
Από την πλευρά του, ο Αλέξης Τζόρβας σημείωσε: "Είμαστε ευτυχισμένοι με το νταμπλ που κατακτήσαμε. Ηταν μια υπέροχη χρονιά. Την Κυριακή να φορέσετε όλοι την συλλεκτική φανέλα και να έρθετε να γιορτάσουμε μαζί. Θέλουμε να κάνουμε γύρο θριάμβου και γι' αυτό θα παρακαλέσω τους φιλάθλους να κάτσουν στις θέσεις του και να μην μπουν μέσα".


newstime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...