Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Λήστεψαν Ντάτολο και Μπράβο

Δυσάρεστη εμπειρία βίωσαν δύο παίκτες του Ολυμπιακού το απόγευμα της Πέμπτης. Ο Χεσούς Ντάτολο μαζί με τον Ραούλ Μπράβο έπεσαν θύματα ένοπλης ληστείας στο σπίτι του Αργεντινού στην Βούλα.
Λήστεψαν Ντάτολο και Μπράβο
Ο Ντάτολο μαζί με την κοπέλα του και τον συμπαίκτη του Ραούλ Μπράβο κάθισαν να παρακολουθήσουν από δορυφορικό κανάλι τους αγώνες Νάπολι-Γιουβέντους και Ρεάλ-Χετάφε.

Αντί για το ποδόσφαιρο, όμως, λίγο έλειψε να δουν τον χάρο με τα... μάτια τους, καθώς ήρθαν τετ -α-τετ με άγνωστους, οι οποίοι φορούσαν κουκούλες και κρατούσαν καλάσνικοφ.

Όλα ξεκίνησαν όταν στην μεζονέτα στην οποία μένει ο Ντάτολο και έμενε παλαιότερα ο Ζίκο, η κοπέλα του Αργεντινού άκουσε ένα θόρυβο στον κάτω όροφο που επικοινωνεί με το γκαράζ, χωρίς ωστόσο να δώσουν μεγαλύτερη σημασία.

Λίγο αργότερα ακούστηκαν πάλι θόρυβοι και οι δύο παίκτες κατέβηκαν κάτω να δούνε τι συνέβη. Εκεί είδαν ότι το σπίτι είχε παραβιαστεί. Ο Ντάτολο προσπάθησε να τους επιτεθεί αλλά οι διαρρήκτες ήταν βαριά οπλισμένοι και κάτι τέτοιο κατέστη αδύνατο.

Οι ληστές οδήγησαν υπό την απειλή των όπλων τα τρία θύματα στο σαλόνι και αφαίρεσαν αρκετά πράγματα, όπως το χρυσό ρολόι του Ντάτολο, 2.000 ευρώ ενώ τους υποχρέωσαν να παραδώσουν όλες τις πιστωτικές κάρτες.

Στην συνέχεια οι δράστες αποχώρησαν όπως μπήκαν και οι παίκτες επικοινώνησαν με την αστυνομία και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Λίγo αργότερα έφθασε η αστυνομία για να πάρει τις καταθέσεις τους.

Και οι τρεις ήταν σοκαρισμένοι από το γεγονός με τον Ντάτολο να είναι έτοιμος να πάρει τα πράγματα του και να φύγει από την Ελλάδα.

Οι αρμόδιοι τον καθησύχασαν και για λίγες ημέρες μέχρι να ηρεμήσει του συνέστησαν να μείνει σε ξενοδοχείο όπως και έγινε. Την ίδια ώρα σε συνεννόηση με την ιδιοκτήτρια του σπιτιού θα τοποθετηθούν στο σπίτι συστήματα ασφαλείας και σύστημα συναγερμού.

Να σημειώσουμε ότι, την Παρασκευή και οι δύο παίκτες πήγαν στην προπόνηση στου Ρέντη, όπου εξιστορήθηκαν με κάθε λεπτομέρεια την δυσάρεστη εμπειρία τους, στους συμπαίκτες τους.

2 σχόλια:

J e X a είπε...

καλα τους εκαναν.

Ανώνυμος είπε...

tous eklepsan thn mpala......

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...