Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Αφιέρωμα Supernatural!!!!




http://www.tvcrazy.net/tvclassics/wallpaper/pages/supernatural/images/supernatural-wallpaper.jpg

Μύθοι, διαδεδομένοι θρύλοι, λαϊκές δοξασίες και κυνήγι φαντασμάτων πρωταγωνιστούν σε μια σειρά που θα ενθουσιάσει τους φαν του είδους.

Μια ευχάριστη νότα, που διακρίνει τη σειρά, είναι η μουσική που ακούγεται. Κλασσικά, παλιά κυρίως, rock τραγούδια θα σας κάνουν να θελήσετε να ανεβάσετε την ένταση στο μέγιστο. Black Sabbath, Blue Oyster Cult και Iron Butterfly είναι κάποια από τα «ιερά τέρατα» που θα συναντήσετε στο δρόμο προς τη μάχη ενάντια στο Κακό.



ΥΠΟΘΕΣΗ: Όλα ξεκίνησαν 22 χρόνια πριν, όταν ο Σαμ και ο Ντιν Γουίντσεστερ ήταν ακόμα παιδιά. Η μητέρα τους πέθανε μυστηριωδώς και ο πατέρας τους ορκίστηκε να βρει τι πραγματικά συνέβη. Ανακαλύπτει ότι τίποτα δεν είναι ό,τι φαίνεται, ο κόσμος είναι γεμάτος από υπερφυσικά όντα, σκιές στο σκοτάδι…
Στη μάχη ενάντια στο Κακό έχει μαζί του τον Ντιν, ενώ ο Σαμ, σε μία προσπάθεια να ξεφύγει από αυτή την κατάσταση, πήγε στο κολέγιο. Όλα αυτά όμως θα αλλάξουν όταν ο πατέρας τους θα εξαφανιστεί…

Τα δύο αδέλφια ταξιδεύουν σε όλη τη χώρα ακολουθώντας τα ίχνη του, ενώ παράλληλα θα έρθουν αντιμέτωποι με υπερφυσικά φαινόμενα και θα πολεμήσουν πολλά «φαντάσματα» από το παρελθόν. Θα δημιουργήσουν μια δυνατή ομάδα, με τον Σαμ να επικεντρώνεται περισσότερο στο «θεωρητικό» μέρος γνωρίζοντας πολλά για την ιστορική υπόσταση των φαντασμάτων, τεράτων κλπ που θα βρουν στο δρόμο τους, ενώ ο Ντιν διαπρέπει στο «πρακτικό» μέρος έχοντας μεγαλύτερη εμπειρία στο πώς μπορούν να τα εξολοθρεύσουν.



Εδώ θα έπρεπε να σημειώσουμε ότι τα όντα αυτά δεν βγήκαν από το μυαλό των σεναριογράφων, όλα σχεδόν αντλήθηκαν από δοξασίες και παραδόσεις διαφόρων χωρών. Έτσι, στην πορεία της σειράς, θα συναντήσουμε Poltergeists, Phantom Vehicles, Reapers ενώ από το «οπλοστάσιό» τους δεν λείπουν οι εξορκισμοί, ο αγιασμός και οι ασημένιες σφαίρες. Επίσης θα δούμε πολλές αναφορές σε κλασσικές στο είδος τους ταινίες, όπως The Exorcist, Ghostbusters και Poltergeist.

Γενικά τα δυνατά σημεία του σίριαλ είναι:

* Η ατμόσφαιρα, μια χαλαρή rock φάση - την οποία εκφράζει ο Dean - "the tough guy" (o κλασσικός ροκάς, reincarnated στα 2007) αλλά και ο Sam - "the college boy" (είναι η λογική και το ιντελεκτουέλ της κατάστασης) .
* Η ατμόσφαιρα συμπληρώνεται και από τη μουσική, που θυμίζει τις παλιές καλές ημέρες προηγούμενων Rock δεκαετιών.
* Το αμάξι του Dean, μια μαύρη Chevrolet Impala 1967, όλα τα λεφτά και πολύ cult.
* Το ότι είναι και οι δύο πολύ ανθρώπινοι και φυσιολογικοί χαρακτήρες, χωρίς καμία ιδιαίτερη ικανότητα και δύναμη. Ειδικά στο πρώτο κύκλο τρώνε αρκετό ξύλο από τα πλάσματα που αντιμετωπίζουν.


Η σειρά προτάθηκε το 2006 για το βραβείο Saturn στην Κατηγορία της Καλύτερης Σειράς, ενώ την ίδια χρονιά προτάθηκε για EMMY στην Κατηγορία του Ήχου και στην Κατηγορία της Μουσικής.

Η σειρά είναι πάρα πάρα πολύ καλή, την συνιστώ ανεπιφύλακτα έχει καλή υπόθεση με πολύ δράση πολύ χιούμορ όμορφες παρουσίες πολύ ροκ και heavy metal μουσική και γενικά τα σπάει. Δείτε την δεν θα χάσετε. Ήδη ξεκίνησε η 5η σαιζόν.





Αυθεντικός Τίτλος: SUPERNATURAL
Δημιουργός:
Eric Kripke
Ηθοποιοί::
Dean Winchester - Jensen Ackles, Sam Winchester - Jared Padalecki, Jo Harvelle - Alona Tal, Bela Talbot - Lauren Cohan, Ruby - Katie Casidy
Χώρα: ΗΠΑ
Διάρκεια κάθε επεισοδίου: 40:47
Κατηγορία: Επιστημονικής φαντασίας / Θρίλερ / Περιπέτεια
Γλώσσα: Αγγλικά
TV.COM RATED: 9,2/10



http://images1.fanpop.com/images/photos/1900000/Supernatural-supernatural-1972482-500-375.jpg



Καθίστε αναπαυτικά στο καναπέ σας και απολαύστε την. Δεν θα μπορείτε να σηκωθείτε.




SirTakis

3 σχόλια:

alaluna είπε...

se eyxaristoume SirTaki gia to litharaki sou!!!!!!!!H seira fenetai mpompa!!!!!

SirTakis είπε...

Sniiiiiiiiiiiiiff....... Ax ti perifaneia....

SirTakis είπε...

Special thanks stin GTtvsd gia tin douleia tous toso kairo!!!

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...