Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Παρθενία, σε online δημοπρασία

http://im2.yupi.gr/y2/400_SaveVirgin_medium.jpg 
19χρονη φοιτήτρια  στη Νέα Ζηλανδία προσφέρει την παρθενιά της σε δημοπρασία, που διεξάγεται στο Διαδίκτυο, προκειμένου να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο δυνατό ποσό και να καλύψει το κόστος των πανεπιστημιακών της σπουδών, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Waikato Times.

Η φοιτήτρια, που υπογράφει με το ψευδώνυμο "Unigirl", διαφημίζει τα κάλη της δηλώνοντας ότι είναι "ελκυστική" και ότι "δεν είχε ποτέ σεξουαλική σχέση".

Ωστόσο η νεαρή κοπέλα φαίνεται και προνοητική σχετικά με την περιφρούρηση της τσέπης της αλλά και της ακεραιότητά της αφού όπως λέει: "Διαθέτω την παρθενιά μου σε αυτόν που θα προσφέρει το υψηλότερο ποσό εφόσον τηρούνται όλες οι προϋποθέσεις, όσον αφορά την προσωπική ασφάλεια", αναφέρει η αγγελία της στον ιστοχώρο I Need (ineed.co.nz).

"Αυτή είναι η απόφασή μου που έλαβα με πλήρη επίγνωση των συνθηκών και των πιθανών συνεπειών", προσθέτει.

Οι αντιδράσεις για αυτήν την "διαφορετική" δημοπρασία είναι ποικίλες. Κάποιοι αναγνώστες την καταδίκασαν χαρακτηρίζοντάς την "αηδιαστική, άρρωστη και λαθεμένη".

Μάλιστα αμήχανος εμφανίστηκε ακόμα και ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του website, Ρος ΜακΚένζι που δήλωσε στην εφημερίδα ότι "η πολιτική μας ορίζει ότι αν μια αγγελία είναι νόμιμη και δεν αντιτίθεται στις γενικές αρχές τις κοινωνίας μας είναι εντάξει, αλλά χρειάζεται να εξετάσω το θέμα αυτό περισσότερο και να το συζητήσω με τον συνέταιρό μου".

πηγή:www.news247.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

popo kati matares...

Ανώνυμος είπε...

zito i nea zilandia re!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

h gnwsh 8elei 8ysies telika...

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...