Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Η Σάντερλαντ 4 εκ. για Τοροσίδη



Δεν είναι η Λίβερπουλ αυτή που θέλει τον Τοροσίδη, αλλά η Σάντερλαντ. Οι "μαύρες γάτες" προσφέρουν 4 εκ. ευρώ στον Ολυμπιακό, ο οποίος αρνήθηκε.
 Λίγα είναι. Η  Σάντερλαντ 4 εκ. για Τοροσίδη

Μπορεί φέτος να έχει ταλαιπωρηθεί από σοβαρούς τραυματισμούς, με συνέπεια να έχει χάσει πολλά παιχνίδια του Ολυμπιακού και γενικά να μην έχει την σταθερή απόδοση της προηγούμενης τριετίας, αλλά η μπογιά του Βασίλη Τοροσίδη στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική αγορά μετράει ακόμη. Άλλωστε, το παιδί δεν το πήραν τα χρόνια. Κάθε άλλο.

Μόνο που τα ρεπορτάζ του αγγλικού Τύπου περί ενδιαφέροντος της Λίβερπουλ για την απόκτησή του δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Άλλη αγγλική ομάδα φλερτάρει σοβαρά τον διεθνή άσο του Ολυμπιακού. Η Λίβερπουλ μπορεί να τον έχει τσεκάρει, να τον έχει παρακολουθήσει και φιλολογικά να έχει ενδιαφερθεί, όμως η Σάντερλαντ είναι αυτή, που εμφανίζεται έτοιμη να τον αγοράσει.

Οι Άγγλοι είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν αυτή την στιγμή τέσσερα εκατομμύρια Ευρώ στον Ολυμπιακό για να αποκτήσουν τον Τοροσίδη, με τη διαφορά ότι ήδη ψάχτηκαν και πήραν χαμπάρι ότι δεν μπορούν να την κάνουν τη δουλειά. Ήξεραν ότι η ρήτρα που έχει βάλει ο Ολυμπιακός στο συμβόλαιό του είναι πάνω από εφτά εκ. Ευρώ, αλλά ήλπιζαν ότι θα δελέαζαν τους ερυθρόλευκους με αυτά τα τέσσερα εκ. Ευρώ, σε μία αγορά που γενικώς δεν κινείται καθόλου σε όλη την Ευρώπη. Ωστόσο, ρώτησαν κι έμαθαν και έκαναν πίσω...

1 σχόλιο:

SirTakis είπε...

mpravo aggele na diapseudontai oi kassandres pou ithelan ti Liverpool na endiaferetai.. Tha to kserame prwtoi an itan etsi!

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...