Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Καμπανάκι «Ζοτς» σε «Σάρας»


Έκπληξη πρώτου μεγέθους και μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση στέλνει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με την απόφασή του να θέσει εκτός Α1 τον Γιασικεβίτσιους. Το σημείο κλειδί.


Το επικρατέστερο σενάριο ήθελε τον Γκεόργκι Σερμαντίνι να μένει εκτός, αλλά αυτό δεν συνέβη. Ο 21χρονος διεθνής Γεωργιανός σέντερ δεν έχει, αναμφισβήτητα, την αγωνιστική ποιότητα του Γιασικεβίτσιους, ωστόσο, επιδεικνύει ιδιαίτερο ζήλο στις προπονήσεις των «πράσινων», γεγονός που έχει... αρκούντως εκτιμηθεί από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.
Οι νταμπλούχοι Ελλάδος έχουν δικαίωμα να κάνουν ακόμα 2 αλλαγές στο ρόστερ τους, αφού η ένταξη του 29χρονου Αμερικανού φόργουορντ στην ομάδα, ο οποίος τελικώς δεν θα αντικαταστήσει τον Γκιόρκι Σερμαντίνι χρεώνεται στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.
Όπως αναφέρεται στον κανονισμό του πρωταθλήματος στο κεφάλαιο Ι’, άρθρο 60 παράγραφος 3, οι αλλαγές μπορούν να «είναι κατά μέγιστο αριθμό τρεις (3) από την ημέρα έναρξης του πρώτου γύρου της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος έως και την προηγούμενη της έναρξης του δευτέρου γύρου της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος και έως και την προηγούμενη της έναρξης της φάσης των play-offs του ίδιου του ίδιου Πρωταθλήματος ημέρα».
Αυτό ακριβώς είναι το σημείο κλειδί της υπόθεσης. Ο Παναθηναϊκός πρόλαβε τις ημερομηνίες και η αλλαγή χρεώθηκε στον πρώτο γύρο. Άρα, θα έχει το δικαίωμα να κάνει ακόμα δυο αλλαγές, οι οποίες θα χρεωθούν στο δεύτερο.
Όταν λοιπόν, φανεί ότι ο «Σάρας» είναι και πάλι στην επιθυμητή κατάσταση, θα επιστρέψει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού για τα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος και κυπέλλου. Ο τελικός κυπέλλου στο Ελληνικό είναι άλλωστε το κομβικό σημείο, αφού τότε θα γίνει εκ νέου κρίση της κατάστασης.
Ο «Ζοτς» φρόντισε λοιπόν με αυτή την κίνηση να «ταρακουνήσει» το εσωτερικό της ομάδας, με την σχετική αλλαγή-έκπληξη στο ρόστερ, σε μία χρονική περίοδο που ο Παναθηναϊκός δεν έχει δικαίωμα στην.. ήττα. Ο τεχνικός των... τίτλων απαιτεί διαχρονικά, την διαρκή και σκληρή προσπάθεια των παικτών του, για να αποφασίζει την χρησιμοποίησή τους.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...