Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Γ. Κότσιρας: Έκανε μήνυση σε αστυνομικό!

Στα δικαστήρια με έναν αστυνομικό θα βρεθεί ο Γιάννης Κότσιρας, μετά από μήνυση που κατέθεσε! Αφορμή για την κίνηση του τραγουδιστή στάθηκε η συμπεριφορά του αστυνομικού απέναντι σε διαδηλωτή που βρισκόταν μαζί με τους “Αγανακτισμένους”, όπου ένας αστυνομικός χτύπησε βίαια έναν νεαρό.

 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Espresso”, ο Γιάννης Κότσιρας αποφάσισε να μηνύσει στο όργανο της τάξης επειδή γρονθοκόπησε διαδηλωτή κατά τα πρόσφατα επεισόδια στην πλατεία Συντάγματος. Μάλιστα, το περιστατικό έχει καταγραφεί σε βίντεο.
 
Ο γνωστός τραγουδιστής που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των “Αγανακτισμένων” έχει δηλώσει το εξής: “Κάποτε οι καλλιτέχνες πρέπει να επιστρέψουμε ό,τι χρωστάμε στους ανθρώπους που μας στηρίζουν”.
 
Όσο για το περιστατικό που είσε να εκτυλίσσεται στο κέντρο της αθήνας, ο ίδιος έγραψε στη σελίδα του στο Facebook. “Θέλω να ενημερώσω ότι σήμερα κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά εναντίον του αστυνομικού που χτυπάει τον νεαρό στο βίντεο, αλλά και κατά παντός υπευθύνου, ηθικού αυτουργού και μη, που εμπλέκεται στην υπόθεση και θα προκύψει από την έρευνα που έχω κάνει, αλλά και αυτή που θα γίνει από την εισαγγελέα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...