Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Πανιώνιος

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας για την νέα περίοδο, ολοκληρώθηκε την Τετάρτη με τις προπονήσεις που διεξήχθησαν στο προπονητικό κέντρο "Απήλιον".

 Πλέον την Πέμπτη οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα έχουν ρεπό και την Παρασκευή το πρωί θα αναχωρήσουν αεροπορικώς για το Μόναχο.

Στην πόλη της Βαυαρίας θα τους περιμένει το πούλμαν της ομάδας (το οποίο έχει αναχωρήσει από την Τρίτη), προκειμένου να τους μεταφέρει στο Σρούντζ της Αυστρίας, όπου θα θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, μέχρι και τις 27 Ιουλίου.
 παρακάτω η λίστα με τους ποδοσφαιριστές!






Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης της Τετάρτης, ο προπονητής της ομάδας, Τάκης Λεμονής, ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που απαρτίζουν την αποστολή και είναι οι:

Μάχο, Παναγόπουλος, Ανέστης, Στρακόσια, Γιόνσον, Πετκάκης, Σιόβας, Κρικβέλια, Τσότσαλιτς, Ομο, Αναστασόπουλος, Γουνδουλάκης, Κουμορτζί, Σάμαρης, Κούρντι, Οκόγιε, Σταματής, Κούρος, Βλάχος, Ντούνης, Σμυρλής, Γκέζος, Σκούρτης, Κλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...