Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011

Ερυθρόλευκος ο Μαρκάνο για ένα χρόνο!

Το δεύτερο μεταγραφικό χτύπημα του Ολυμπιακού είναι γεγονός. Ο Ιβάν Μαρκάνο για τον επόμενο χρόνο θα φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα, αφού η διοίκηση των πρωταθλητών ήρθε σε συμφωνία με την Βιγιαρεάλ για δανεισμό του παίκτη!
Όπως σας είχαμε ενημερώσει από χθες η υπόθεση μόνο εύκολη δεν ήταν αφού η Οσασούνα πίεζε πολύ την Βιγιαρεάλ και μάλιστα ήθελε να αγοράσει τον παίκτη, δηλαδή η πρόταση ήταν πολύ καλύτερη από αυτή της Ελληνικής ομάδας. Για το λόγο αυτό ήταν από χθες στην Ισπανία ο διευθύνων σύμβουλος του Ολυμπιακού, Γιώργος Βρέντζος ο οποίος έφερε εις πέρας την μεταγραφή.

Σημαντικό ρόλο στην θετική έκβαση της υπόθεσης έπαιξε το γεγονός ότι ο παίκτης ήθελε Ολυμπιακό λόγω του Τσάμπιονς Λιγκ, με αποτέλεσμα να πει το «ναι» και η Βιγιαρεάλ. Βοήθησε βέβαια και η εξαιρετική σχέση του με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Μαρκάνο βρίσκεται ήδη στο αεροπλάνο για Αθήνα και θα είναι στη χώρα μας στις 17:30 το απόγευμα!

Αύριο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο που θα τον... δένει με τον Ολυμπιακό για τον επόμενο χρόνο.

www.rednews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: