Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Ερυθρόλευκος ο Μαρκάνο για ένα χρόνο!

Το δεύτερο μεταγραφικό χτύπημα του Ολυμπιακού είναι γεγονός. Ο Ιβάν Μαρκάνο για τον επόμενο χρόνο θα φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα, αφού η διοίκηση των πρωταθλητών ήρθε σε συμφωνία με την Βιγιαρεάλ για δανεισμό του παίκτη!
Όπως σας είχαμε ενημερώσει από χθες η υπόθεση μόνο εύκολη δεν ήταν αφού η Οσασούνα πίεζε πολύ την Βιγιαρεάλ και μάλιστα ήθελε να αγοράσει τον παίκτη, δηλαδή η πρόταση ήταν πολύ καλύτερη από αυτή της Ελληνικής ομάδας. Για το λόγο αυτό ήταν από χθες στην Ισπανία ο διευθύνων σύμβουλος του Ολυμπιακού, Γιώργος Βρέντζος ο οποίος έφερε εις πέρας την μεταγραφή.

Σημαντικό ρόλο στην θετική έκβαση της υπόθεσης έπαιξε το γεγονός ότι ο παίκτης ήθελε Ολυμπιακό λόγω του Τσάμπιονς Λιγκ, με αποτέλεσμα να πει το «ναι» και η Βιγιαρεάλ. Βοήθησε βέβαια και η εξαιρετική σχέση του με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Μαρκάνο βρίσκεται ήδη στο αεροπλάνο για Αθήνα και θα είναι στη χώρα μας στις 17:30 το απόγευμα!

Αύριο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο που θα τον... δένει με τον Ολυμπιακό για τον επόμενο χρόνο.

www.rednews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...