Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

megapharmacy.gr! το ηλεκτρονικό φαρμακείο !

megapharmacy.gr - Σχέσεις γεμάτες ζωή
θέλεις να επιλέξεις με το πάσο σου  προϊόντα υγιεινής,συμπληρώματα διατροφής,ορθοπεδικά,καλλυντικά από τον υπολογιστή σου?

χχμμ
μήπως θέλεις?? να πάρεις δώρο ''στην φίλη σου''... μια σεξουαλική συσκευή?ή προφυλακτικά και ντρέπεσαι?

θέλεις και έκπτωση 15%!!!?



Όλα τα παραπάνω
μπoρείς να τα βρείς στο ηλεκτρονικό κατάστημα http://www.megapharmacy.gr/portal/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ . ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ . ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΦΑΡΜΑΚΑ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΑΜΑΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ? Ο ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ???

Τραιτορακης Γιωργος είπε...

Ειμαι ο υπευθυνος του megapharmacy.gr.Συμφωνω απολυτα με τον σχολιαζοντα παραπανω.Μονο που ΔΕΝ ειναι ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ .EΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ POST...το οποιο εγινε πιστευω απολυτα καλοπροαιρετα απο αυτον που το ανεβασε(ο οποιος απλα δεν γνωριζε)και μαλλον μας συμπαθησε.Το site μας οπως μπορειτε να δειτε ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ πως δεν πουλάει φαρμακα.Παντως δεν στοχευει απλα και μονο στην πωληση,εχει συνεργατες επαγγελματιες υγειας,για την ενημερωση σας,εχει αρθρα και το κυριοτερο εχει και forum οπου εισαστε ολοι καλεσμενοι να μιλησουμε για οποια θεματα σας απασχολουν (και δεν φιλαω για τον εαυτο μου την θεση του ειδικου αλλα του κολλητου)
Ζητω συγνωμη για την ολιγοωρη "παραπλανηση" και θα ηθελα να μας βοηθησετε να γινουμε καλοι.
Μαλιστα επειδη μου αρεσε το παρεακι σας εδω,θα δρομολογησω πραγματικη διαφημιση με ειδικες προσφορες suvlaki
Ευχαριστω

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...