Τρίτη 17 Μαΐου 2011

«Φέτος έβγαλα πολύ λιγότερα λεφτά απ’ό,τι πέρυσι»

«Φέτος έβγαλα πολύ λιγότερα λεφτά απ’ό,τι πέρυσι»

Με επιτυχία στα επαγγελματικά του που πολλοί θα ζήλευαν και στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της προσωπικής του ζωής, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε για την δουλειά του, την οικονομική κρίση, αλλά και το ενδεχόμενο να συμμετείχε σε επιτροπή ενός talent show. «Δεν μπορώ να κρίνω ανθρώπους ανοιχτά. Φοβάμαι ότι θα λέω κακίες συνέχεια και θα νομίζουν ότι το κάνω επίτηδες», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κλίθηκε να σχολιάσει τον τίτλο του πιο εμπορικού Έλληνα μουσικού: «Δυστυχώς ή ευτυχώς τα νούμερα μετράνε…Όταν η μετοχή σου είναι ψηλά, νιώθεις καλά και αντίστοιχα όταν πέφτεις δεν είναι και το καλύτερο».

Όπως ήταν φυσικό, αναφέρθηκε και στην οικονομική κρίση που έχει «χτυπήσει» και τον δικό του χώρο, λέγοντας: «Την καταλαβαίνω απόλυτα από τα νούμερα της πώλησης των δίσκων και από το πώς αντιδρά η νύχτα… Εγώ έβγαλα πολύ λιγότερα λεφτά φέτος από ό,τι πέρυσι, αλλά μη με λυπάσαι».

Σχετικά με τον ανταγωνισμό στον χώρο της μουσικής, ο τραγουδιστής ανέφερε: «Ανταγωνιστικός γίνεσαι όταν θεωρείς ότι υπάρχει ανταγωνισμός γύρω σου. Δεν νομίζω ότι είμαι. … Θέλω να είμαι καλός και στην πρώτη γραμμή και το επιδιώκω αλλά δεν κοιτάζω τους γύρω μου».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στο πώς φαντάζεται τον εαυτό του μετά από πολλά χρόνια: «Στα 50 μου θα βρω άλλους τρόπους να επικοινωνώ με τον κόσμο. Δεν μπορεί ένας 50άρης να κάνει ποπ και να χοροπηδάει». Πηγή: Hilton Athens Magazine
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...