Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Επιστρέφει ο Σαλπιγγίδης;

Σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, από τον ΠΑΟΚ, υπάρχει μόνο η προοπτική επιστρο
φής στους "πρασίνους". Σημαντικό ρόλο έπαιξε το πανό των οργανωμένων που έλεγε, "Σάλπι γύρνα σε αυτούς που χειροκροτάς". Το σκέφτεται ο 29άχρονος ποδοσφαιριστής...


Οι πληροφορίες που υπάρχουν αναφέρουν πως ο Σαλπιγγίδης είναι στα όρια του και με τις υπάρχουσες συνθήκες αφενός δεν μπορεί να αποδώσει αυτά που μπορεί...

...και αφετέρου έχει διαταραχθεί η ψυχική του ηρεμία, λόγω της συνεχούς άσχημης αντιμετώπισης προς το πρόσωπο του, από τους οπαδούς της ομάδας.
Σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα "Goal News", στο μυαλό του στριφογυρίζει η ιδέα του εξωτερικού. ωστόσο δεν γίνεται να αποτελεί για αυτόν πρώτη προτεραιότητα και από την εγχώρια αγορά υπάρχει μόνο ο Παναθηναϊκός.

1 σχόλιο:

blogger είπε...

Κατηγορηματικά διέψευσε οποιοδήποτε σενάριο αποχώρησής του από τον ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, τονίζοντας πως είναι ποδοσφαιριστής του Δικέφαλου, έχει συμβόλαιο υπογεγραμμένο με την ομάδα και η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του ισχύει για ακόμη τρία χρόνια, όπως όλοι γνωρίζουν. Ο Σαλπιγγίδης είναι εκτός Θεσσαλονίκης και ξεκουράζεται για λίγες ημέρες από τη φετινή υπερπροσπάθεια που έκανε τόσο με τον ΠΑΟΚ όσο και με την εθνική ομάδα. Ωστόσο θα συνεχίσει για λίγο ακόμη τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, καθώς θα συμμετέχει στην αποστολή της εθνικής για τα παιχνίδια που θα δώσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με τη Μάλτα στις 4 Ιουνίου στην Αθήνα και το Εκουαδόρ (φιλικό παιχνίδι) στην Νέα Υόρκη στην Αμερική.
Έκπληκτος χθες ο Σαλπιγγίδης ενημερώθηκε και διάβασε πως … ρίχνει γέφυρες με τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να επιστρέψει στην αθηναϊκή ομάδα. Το “θέμα” που ανέδειξε σε πρωτοσέλιδο τίτλο της (υπάρχει και αναφορά στο ρεπορτάζ) αθηναϊκή αθλητική εφημερίδα, εξόργισε αφάνταστα τον διεθνή επιθετικό του ΠΑΟΚ. Κυρίως, διότι δεν ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα και η αναφορά έγινε χωρίς ο ίδιος να έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα από τη ημέρα που επέστρεψε στον ΠΑΟΚ. Ο Σαλπιγγίδης ξεκάθαρε τόνισε πως είναι παίκτης του Δικέφαλου του Βορρά (για όσους το ξέχασαν) έχει ισχυρό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2014 ενώ θύμισε πως πέρυσι το καλοκαίρι είχε αφήσει τον Παναθηναϊκό και είχε προτιμήσει να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.
Τα ΣΠΟΡ επικοινώνησαν χθες το απόγευμα με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και τον ρώτησαν για το θέμα που δημοσιοποιήθηκε σε αθλητική εφημερίδα. Σεβόμενοι τη επιθυμία του να μην κάνει δηλώσεις, καταγράφουμε τις απόψεις του που προέκυψαν μέσα από τη συζήτηση που κάναμε με τον διεθνή επιθετικό. Απόψεις που εξέφρασε και στους ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος. Ο Σαλπιγγίδης μεταξύ άλλων υποστήριξε πως δεν έχει μιλήσει με κανέναν, εκτός ΠΑΟΚ. Έλεγε με νόημα πως δεν έχει συνομιλήσει με εκπρόσωπο του Παναθηναϊκού και απορούσε πώς είναι δυνατόν να αναφέρεται στο δημοσίευμα πως έχουν “πέσει” γέφυρες ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Σαλπιγγίδης ήταν κατηγορηματικός: “Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ για τα επόμενα τρία χρόνια”.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της αθηναϊκής εφημερίδας, ο Σαλπιγγίδης συναντήθηκε με τον Ζαγοράκη και του εξέφρασε τον προβληματισμό του για τις αντιδράσεις προς το πρόσωπό του, μιας μερίδας οπαδών του ΠΑΟΚ. Η αλήθεια είναι διαφορετική. Ο Σαλπιγγίδης τόνισε στα ΣΠΟΡ πως δεν συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ και δεν χρειάζεται να συναντηθεί με τον Ζαγοράκη για να μιλήσουν. Άλλωστε οι δύο τους είναι χρόνια φίλοι και μπορούν να επικοινωνούν για οποιοδήποτε θέμα και τηλεφωνικά. Προφανώς η παρουσία του στα γραφεία της ΠΑΕ έδωσε τροφή στους “σεναριολόγους” και το αποτέλεσμα είναι γνωστό. Ο Σαλπιγγίδης επαναλάμβανε με νόημα πως δεν υπάρχει απολύτως κανένα θέμα, ενώ δεν μπορούσε να ερμηνεύσει, γιατί έγινε μία τέτοια αναφορά από εφημερίδα προς το πρόσωπό του, την παρούσα χρονική στιγμή.

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...