Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Τέλος ο Πάρντο από τον Ολυμπιακό!

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Ούρκο Πάρντο, καθώς ο Βελγοϊσπανός δεν ήρθε σε συμφωνία με τον Εντουάρντο Μαθία για την ανανέωση του συμβολαίου της συνεργασίας τους. Διαφωνία στο οικονομικό κομμάτι, η οποία έφτασε τις 250.000 ευρώ, καθώς η διοίκηση του προσέφερε 300.000 ευρώ, αλλά ο παίκτης ήθελε 550 χιλιάρικα. Πλέον, οι Πειραιώτες κινούνται για την απόκτηση δύο γκολκίπερ.

Στο ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές δημιουργήθηκε αγεφύρωτο χάσμα στα χρήματα, καθώς η πειραϊκή ΠΑΕ προσέφερε στον Πάρντο συμβόλαιο με ετήσιες οικονομικές αποδοχές που φτάνουν τις 300.000 ευρώ, συν τα μπόνους επίτευξης στόχων, αλλά ο ποδοσφαιριστής ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο αυτό. Ο Βελγοϊσπανός, για να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό ζήτησε το ετήσιο κασέ του να φτάσει τις 550.000 ευρώ, συν τα όποια μπόνους, αλλά η διοίκηση δεν το συζήτησε καν.

Ο Ούρκο Πάρντο τόνισε στον Εντουάρντο Μαθία πως θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό, ζητώντας από την διοίκηση να ανεβάσει τις οικονομικές του απολαβές στα 550 χιλιάρικα, σχολιάζοντας, μάλιστα, πως το ποσό δεν είναι υπερβολικό! Ο Τεχνικός Διευθυντής του Ολυμπιακού, πάντως, επεσήμανε στον Βελγοϊσπανό πορτιέρο πως δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει στους ερυθρόλευκους με τα ποσά που ζητάει, υπογραμμίζοντας του πως ακόμη και το ποσό των 300.000 ευρώ, είναι δείγμα καλής θέλησης προς εκείνον, καθώς αρχικά η πειραϊκή ΠΑΕ του έδινε 250 χιλιάρικα, ενώ στη συνέχεια του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του, ανακοινώνοντας του πως κάπου εδώ οι δρόμοι τους... χωρίζουν.

Πλέον, ο Ολυμπιακός στο ερχόμενο μεταγραφικό παζάρι δεν θα κινηθεί μόνο για την απόκτηση ενός αξιόπιστου τερματοφύλακα, αλλά για δύο γκολκίπερ, έναν βασικό υψηλού επιπέδου και έναν αναπληρωματικό. Ο ενδεκαδάτος πορτιέρο θα είναι από το εξωτερικό, ενώ το μπακ-απ του αναμένεται να αποκτηθεί από την εγχώρια αγορά.

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...