Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

O καιρός το Πασχα

Μεγάλο  Σάββατο

Το Μεγάλο Σάββατο  ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες νεφώσεις θα εκδηλωθούν στη βόρεια Κρήτη. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στις ορεινές περιοχές της Ηπείρου, της δυτικής Στερεάς, της δυτικής Πελοποννήσου και της Μακεδονίας θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς, στα  ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα. 

Κυριακή του Πάσχα

Την Κυριακή  του Πάσχα στην Ηπειρο και τη δυτική Μακεδονία θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις, που το απόγευμα θα αυξηθούν και στις ορεινές κυρίως περιοχές ενδέχεται να βρέξει. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει γενικά ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Στην ανατολική Ελλάδα η μέγιστη θα κυμανθεί από 18 έως 20 βαθμούς και στη δυτική Ελλάδα από 21 έως 23 βαθμούς.

Δευτέρα του Πάσχα

Την Δευτέρα  του Πάσχα ο καιρός θα είναι  γενικά αίθριος και μόνο στα δυτικά θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις, που  το απόγευμα θα πυκνώσουν και ενδέχεται  να βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Βαθμιαία οι άνεμοι θα ενισχυθούν και θα πνέουν εντάσεως 6 με 7 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...