Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Το νέο επίσημο σάιτ της Λαρίσα!

http://larislife.com/contents/pictures/large/img_bddc164e7d1e5882eebb7544ffa4de2f.jpeg 

Οι θαυμαστές της Λαρίσα Ρικέλμε μπορούν να πανηγυρίζουν: η "μούσα του Μουντιάλ 2010" άνοιξε την προσωπική της ιστοσελίδα όπου μπορεί κανείς να δει αισθησιακές φωτογραφίες της και... όχι μόνο!

Το μοντέλο από την Παραγουάη, που έγινε γνωστή σε όλο το φίλαθλο κοινό της υφηλίου με το σέξι μπλουζάκι της που λειτουργούσε ως θήκη κινητού, έχει αποκτήσει πάρα πολλούς θαυμαστές τον τελευταίο χρόνο και βρήκε επιτέλους τον τρόπο να τους ικανοποιήσει...

 http://www.sportena.com/wp-content/uploads/2010/08/Larissa-Riquelme-8.jpg

Πως; Με τη δημιουργία της νέας προσωπικής της ιστοσελίδας (τα επίσημα "εγκαίνια" έγιναν στις 14 Απριλίου), όπου μπορεί κανείς πέρα από φωτογραφίες αλλά και videos από φωτογραφήσεις της να πληροφορείται καθημερινά για όλες τις τελευταίες δραστηριότητές της στο χώρο της σόου μπιζ.

 http://larislife.com/contents/pictures/large/img_ff4fae9dd2160baf1c52b20e72a3b490.jpeg

Υπάρχει όμως και μία μεγάλη έκπληξη για τους φανς της Λαρίσα, καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν με το μοντέλο στέλνοντας τα σχόλια και τις ερωτήσεις τους μέσω του Twitter.

larissa-riquelme (2)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...