Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Τελειώνει ο Πάρντο

Για δύο τερματοφύλακες θα κινηθεί, όπως όλα δείχνουν, ο Ολυμπιακός, ενόψει της νέας περιόδου, καθώς ο Ούρκο Πάρντο θα αποτελέσει παρελθόν. Αιτία του διαζυγίου οι παράλογες απαιτήσεις του.Μία "αόρατη" δύναμη έσπρωξε τον Βέλγο με ισπανικές ρίζες πορτιέρο να αυξήσει τις απαιτήσεις του κατά 800.000 ευρώ.
Συγκεκριμένα, ο πρώην τερματοφύλακας του Ηρακλή ζήτησε ούτε λίγο ούτε πολύ 1.000.000 τον χρόνο, ενώ μέχρι τώρα έπαιρνε 200.000 ευρώ.


Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Ολυμπιακός υπό αυτές τις συνθήκες δεν πρόκειται να του ανανεώσει το συμβόλαιο, καθώς με τόσα χρήματα μπορεί να βρει έναν σαφώς πιο ικανό και αξιόπιστο πορτιέρο για να τον αντικαταστήσει.

Ο Πάρντο, ο οποίος αποκλείστηκε από το σημερινό ματς φιέστας με την Λάρισα, θα επιστρέψει στην Ραπίντ Βουκουρεστίου, καθώς οι Πειραιώτες δεν σκοπεύουν πλέον να αποκτήσουν τα δικαιώματα του από τους Ρουμάνους.

Μετά την συγκεκριμένη εξέλιξη, οι ερυθρόλευκοι θα κινηθούν για την απόκτηση δύο τερματοφυλάκων, εκ των οποίων, ο ένας θα είναι πρώτης γραμμής.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι εκείνος που θα αποφασίσει σε συνεννόηση με την διοίκηση για τους γκολκίπερ που θα γίνουν κάτοικοι Πειραιά μέσα στο επόμενο διάστημα.

redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...