Τετάρτη, 20 Απριλίου 2011

Συγκλονιστικές εξελίξεις στο Alter

Συγκλονιστικές εξελίξεις στο Alter

Στις 6 σήμερα το απόγευμα ο διευθύνων σύμβουλος του Alter Κώστας Γιαννίκος έκανε την εξής δήλωση στον εκπρόσωπο των εργαζομένων στο Alter: 1. Από αύριο το μεσημέρι τις 2 θα καταβληθούν σε διάφορες τράπεζες το δώρο Πάσχα και μέρος των χρωστούμενων τριών μισθών, ούτως ώστε τη Μ.Παρασκευή κι όσοι δεν προλάβουν την Τρίτη και την Τετάρτη μετά το Πάσχα να πληρωθούν.
2. Ο κ.Γιαννίκος δήλωσε επίσης ότι μέχρι τις 4 και 5 Μαΐου θα έχουν εξοφληθεί και οι 4 μήνες (Γενάρης, Φεβρουάριος, Μάρτιος, Απρίλιος) σε όλους τους εργαζόμενους του τηλεοπτικού σταθμού.
Κι ενώ αυτά έσπευδε να δηλώσει στον εκπρόσωπο των εργαζομένων ο Κώστας Γιαννίκος, την ίδια ώρα στο πρόγραμμα του Alter που εκπέμπει ο σταθμός περνούσε ένα κρόουλ που έλεγε τα εξής: « Παρακαλούνται οι διαφημιστικές εταιρείες να επιστρέψουν αμέσως τα δεκάδες εκατομμύρια που παράνομα έχουν αρπάξει από το Alter για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι, οι φόροι και να συνεχίσει το κανάλι τη λειτουργία του.
Το πάρτι τελείωσε. Θα τα βγάλουμε όλα στη φόρα”
Πληροφορίες του newsbomb.gr πάντως αναφέρουν ότι η περίφημη τελική συνάντηση που έγινε σήμερα το μεσημέρι μεταξύ εκπρoσώπων των τραπεζών Marfin και Πειραιώς δεν είχε αποτέλεσμα. Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: